• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Auto-K spuitbussen

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Auto-K spuitbussen

Spuitbussen van Auto-K zijn hoogwaardige spuitbussen autolak voor het spuiten van alle toepassingen. Auto-K heeft een ontzettend breed assortiment verschillende soorten spuitbussen verf. Zowel voor de professionele markt, als voor de hobby markt en doe-het-zelf industrie. Wanneer u op zoek bent naar professionele spuitbussen verf, adviseren wij u de SprayMax spuitbussen van Auto-K. Wanneer u op zoek bent naar prijstechnisch goede sprays van degelijke kwaliteit, adviseren wij u de Auto-K Racing spuitbussen.

SprayMax sprays van Auto-K

SprayMax spuitbussen zijn het hoogste sigment sprays van Auto-K. Deze professionele spuitbussen staan bekend om hun geweldige dekking van de verf, uiterst fijne en strakke verfverneveling en de duurzaamheid van de lak. De spuitbussen van SprayMax zijn speciaal ontwikkeld voor professionele doeleinde en voor het beste resultaat. Bent u op zoek naar de beste kwaliteit verf in spuitbus? Dan zijn de SprayMax spuitbussen voor u de juiste keus!

Auto-K Racing spuitbussen

Racing spuitbussen van Auto-K zijn prijstechnisch gunstige sprays met een goede prijskwaliteitsverhouding. De Racing spuitbussen zijn de instap-sprays van Auto-K die geschikt zijn voor de hobbyist, doe-het-zelver. Zoals u van Auto-k gewend bent beschikken ook deze spuitbussen over een goede dekking, fijne verneveling en uitzonderlijke duurzaamheid van de verf.

Spuitbussen met hoogwaardige verf

Auto-K is opgericht in 1958 door Peter Kwasny in Duitsland. Vanaf dit moment werd Peter Kwasny marktleider op het gebied van spuitbussen voor de automotive industrie. De spuitbussen van Auto-K zijn de beste sprays op de markt, afgevuld met hoogwaardige verf en lakken. Voor iedere toepassing heeft Auto-K de geschikte spray met goed dekkende en duurzame lak. Daarnaast staan de sprays van Auto-K bekend om hun fantastische verneveling dankzij de speciale spraycap.

SprayMax spuitbus met speciale spuitkop

Spuitbussen van Auto-K SprayMax zijn voorzien van een speciale spraycap. Deze spuitmond kan ingesteld worden als vlak en breed straal, waardoor u het oppervlak in iedere gewenste richting kunt spuiten. Daarnaast zijn de SprayMax spraycaps van dusdanig professionele kwaliteit dat de spuitverneveling gelijk staat aan de spuitverneveling met een verfspuitpistool. Dankzij deze professionele spuitkop van de SprayMax sprays, bent u in staat om professioneel resultaat te leveren en behalen.

© Car Repair Online Products