Peinture automobile et consommables: le plus grand assortiment d’Europe! Le plus grand assortiment d’Europe!

Ghibli & Wirbel

7 articles

Par ordre décroissant
    • Commandé avant 22.00 envoi le même jour!
    • Livraison gratuite à partir de 75€
    • Retour jusqu'à 100 jours
par page

Ghibli & Wirbel is een toonaangevend merk van professionele reinigingsmachines. De in Italië gevestigde fabrikant is één van de marktleiders in het produceren van hoge kwaliteit industriële stof- en waterzuigers tegen een concurrerende prijs. Daarnaast geniet de fabrikant bekendheid door de productie van het gerenommeerde merk Wirbel. Buiten industriële stof- en waterzuigers worden er bij Ghibli ook professionele éénschijfsmachines en schrobautomaten geproduceerd. Slechts 20% van de productie blijft in Italië, al het overige is voor de wereldwijde export.

Bij ons vindt u al uw Ghibli & Wirbel benodigdheden: professionele stofzuigers, stof- en waterzuigers, taptijreinigers, schrob- en zuigautomaten, eenschijfsmachines, onderdelen en accessoires zoals: stofzakken, filters, padhouders, borstels, zuigmonden en alle reserve onderdelen

Mist u er een product van Ghibli & Wirbel tussen? Neem dan direct contact met ons op middels de Live Chat (rechtsonder in uw scherm), of bel ons op (+31) 010-4473658. Wij helpen u graag verder en wij zorgen ervoor dat u hetgeen vindt waarnaar u opzoek bent!

© Car Repair Online Products