Armaturen

5 producten

12 24
 1. TL Opbouwarmatuur trog met reflector
  TL Opbouwarmatuur trog met reflector
  € 38,00 Adviesprijs € 53,00
 2. TL Opbouwarmatuur zonder reflector
  TL Opbouwarmatuur zonder reflector
  € 24,00 Adviesprijs € 34,00
 3. Explosieveilig Verlichtingsarmatuur Metaal of RVS
  Explosieveilig Verlichtingsarmatuur Metaal of RVS
  € 612,20 Adviesprijs € 765,25

5 producten

12 24

Armatuur voor TL lampen

TL Armaturen zijn bakken waarin TL lampen zitten. Onze TL armturen zijn van sterke en degelijke kwaliteit die gebruikt kunnen worden in werkplaatsen, kantoren, garages en andere ruimtes. Deze TL armaturen zijn in verschillende wattages en uitvoeringen leverbaar. Zowel met als zonder reflector.

Explosieveilige armaturen

Explosieveilige TL armaturen worden gebruikt in stof gevaarlijke en gas gevaarlijke ruimtes. Deze explosieveilige TL armaturen zijn ideaal voor het gebruik in de spuitcabine, containers en mengruimtes. Deze armaturen zijn voorzien van roestvast staal en leverbaar in verschillende maten.

Opbouw armaturen met of zonder reflectoren

Men heeft de keuze uit twee soorten armaturen. TL armaturen met en zonder reflectoren.

TL armatuur zonder reflector

De TL armatuur zonder reflector is geschikt voor het verlichten van alle ruimtes. Het licht is ideaal voor plafondmontage en voor wit gelakte staalplaten. Dit soort lampen worden het meest gebruikt in fabrieken, opslagplaatsen, winkels en markthallen. De armatuur is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen.

TL Armatuur met reflector

TL armatuur met reflector is geschikt voor het verlichten van werkplaatsen, opslagplaatsen en winkels. De armatuur is voorzien van een stalen behuizing en de gebogen reflector is uitgevoerd met slagvaste witte poedercoating.

Verschillende soorten TL lampen

In een TL armatuur kunnen natuurlijk verschillende soorten TL lampen. Wij hebben een breed assortiment TL lampen van de merken Philips en Calex. Deze lampen zijn energiezuinig en zorgen voor een fel licht.

TL armatuur online bestellen?

Je kan heel gemakkelijk bij ons een TL armatuur kopen. De levertijd van de armaturen is 1 tot 2 werkdagen. Als je nog vragen hebt kan je die altijd aan onze medewerker stellen. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar. Je kunt altijd bellen naar 010-447 36 58. Als de vraag echt dringend is kan je contact opnemen via onze live chat. Hier proberen wij zo snel mogelijk antwoord op de vraag te geven. Ook kun je mailen naar info@nonpaints.com.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.