• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Armaturen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Armatuur voor TL lampen

TL Armaturen zijn bakken waarin TL lampen zitten. Onze TL armaturen zijn van sterke en professionele kwaliteit die gebruikt kunnen worden in werkplaatsen, kantoren, garages en andere ruimtes. Deze TL armaturen zijn in verschillende wattages en uitvoeringen leverbaar; zowel met als zonder reflector.

Explosieveilige armaturen

Explosieveilige TL armaturen worden gebruikt in stof- en gas gevaarlijke ruimtes. Deze explosieveilige TL armaturen zijn ideaal voor het gebruik in de spuitcabine, containers en mengruimtes. Deze armaturen zijn voorzien van roestvast staal en leverbaar in verschillende maten.

Opbouw armaturen met of zonder reflectoren

Bij het kopen van een armatuur heeft u de keuze uit twee soorten armaturen: armaturen met en zonder reflectoren. Een reflector in een armatuur zorgt voor de reflectie van het TL-licht, waardoor u beschikt over een hogere lichtopbrengst.

TL armatuur zonder reflector

De TL armatuur zonder reflector is geschikt voor het verlichten van alle ruimtes. De armatuur is ideaal voor plafondmontage en voor wit gelakte staalplaten. Dit soort armaturen worden het meest gebruikt in fabrieken, opslagplaatsen, winkels en markthallen. De armatuur is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen.

TL Armatuur met reflector

TL armatuur met reflector is geschikt voor het verlichten van werkplaatsen, magazijnen en winkels. De armatuur is voorzien van een stalen behuizing en de gebogen reflector is uitgevoerd met slagvaste witte poedercoating. Dankzij de reflector in de armatuur behaalt u een maximale lichtopbrengst.

Verschillende soorten TL-lampen

In een TL armatuur kunnen verschillende soorten TL-lampen geplaatst worden. Wij hebben een breed assortiment TL-lampen van de merken Philips en Calex. Deze lampen zijn energiezuinig en zorgen voor een fel licht. Bij het kopen van TL-lampen voor uw armatuur, kijkt u naar de lengte van de lamp die u nodig heeft. De lengte staat voor het aantal wattage.

TL-armatuur online bestellen?

Wilt u een armatuur voor TL-lampen kopen? Dat doet u makkelijk en snel op Nonpaints.com. De levertijd van de TL-armaturen is 1 tot 2 werkdagen. Heeft u nog vragen over welke armatuur u nodig heeft of welke u het beste kunt gebruiken om uw ruimte te verlichten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten zitten voor u klaar om u verder te helpen!

© Car Repair Online Products