Polijsten

Het begint met een goede polijstmachine, maar goed polijstmiddel en een poetsschijf zijn ook onmisbaar bij het polijsten van uw autolak. In ons uitgebreide assortiment vindt u de beste polijstmiddelen en polijstschijven van topmerken zoals Angelwax, RUPES en 3M. Krassen, wasstraatkrassen en lakdefecten herstelt u door de autolak te polijsten zodat uw auto er weer nieuw en glanzend uitziet. Meer weten over een poetsproduct? Hieronder leest u alles over hoe u moet polijsten en wat u daar voor nodig hebt!

Producten 1-24 van 135

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wowo's Show N Go Polish - Polijstmiddel
  Wowo's Show N Go Polish - Polijstmiddel
  € 12,99 Adviesprijs € 18,99
 2. Meguiar's Perfect Clarity Glas Polijstmiddel
  Meguiar's Perfect Clarity Glas Polijstmiddel
  € 12,31 Adviesprijs € 15,99
 3. ANGELWAX Foam Polijstschijf Geel - Grof
  ANGELWAX Foam Polijstschijf Geel - Grof
  € 5,25 Adviesprijs € 5,99
 4. ANGELWAX Foam Polijstschijf Wit - Fijn
  ANGELWAX Foam Polijstschijf Wit - Fijn
  € 5,25 Adviesprijs € 5,99
 5. RUPES BigFoot Polijstschijf Geel - Fine
  RUPES BigFoot Polijstschijf Geel - Fine
  € 3,85 Adviesprijs € 5,14

Producten 1-24 van 135

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Auto polijsten, hoe doet u dat?

De auto polijsten is een taak die jaarlijks uitgevoerd dient te worden. Hiermee ziet de auto er niet alleen als nieuw uit, maar zorgt ook voor een langere levensduur van de lak. Helaas is een poetsbeurt een intensieve en tijdrovende klus. Met onze auto poetsproducten maakt u deze klus aanzienlijk aangenamer en sneller.

Waar wordt polijstmiddel voor gebruikt?

Polijstmiddel gebruikt u voor het verwijderen van krasjes, swirls en hologrammen uit de lak. Tevens wordt polijstmiddel gebruikt bij doffe en verweerde autolakken, om deze weer op hoogglans te brengen. Hierdoor haalt u de glans terug bij de auto, koplamp en boot zoals deze ooit geweest.

Polijstmiddel voor uw auto kopen

Polijstmiddel kopen om de auto er weer als nieuw uit te laten zien. Er zijn veel verschillende soorten polijstmiddelen te koop, ieder met zijn eigen kwaliteit. Zo zijn er specifieke middelen om met de hand te polijsten, maar ook speciale polish om te gebruiken in combinatie met een polijstmachine. Hierbinnen zijn tevens specifieke polijstmiddelen voor harde lakken en zachte lakken te koop. Zo is een Italiaanse lak zachter dan een Duitse lak. Hier moet u uw polijstmiddel op afstemmen.

Doffe koplampen herstellen?

Koplampen polijsten zodat de koplampen van jouw auto er weer als nieuw uitzien. Door zonlicht, vuil, regen en overige weersinvloeden, vergelen de koplampen en worden deze dof. Doffe koplampen zien er niet mooi uit en zorgen voor een slechtere lichtopbrengst wat jouw veiligheid in gevaar kan brengen. Het kopen van een nieuwe koplamp is duur en overbodig. Met onze koplampreparatiesets herstelt u makkelijk en snel verweerde koplampen en zorgen er voor dat deze er weer als nieuw uitzien. Door de koplampen te polijsten verwijdert u tevens krassen uit de koplamp.

Poetsproducten voor de boot

Naast alle auto poetsproducten, bieden wij ook een compleet assortiment polijstmiddelen voor het poetsen jouw boot. Hiermee zorgt u er voor dat de boot in topconditie is, en blijft. Met onze brede lijn aan verzorgingsproducten voor de boot, is uw schip klaar om te varen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.