• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

5% EXTRA KORTING! Vouchercode: CROP5. Geldig t/m vrijdag 1 juli.

MIRKA schuurmachines

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

MIRKA schuurmachines

MIRKA schuurmachines voor het professioneel schuren van alle verf, lak, oppervlakken of ondergronden. De MIRKA schuurmachine is gemaakt van de aller beste kwaliteit en overtreft iedere verwachting. Schuurmachines van MIRKA zijn zowel elektrisch als pneumatisch te bestellen in verschillende modellen die excentrisch roterend zijn met een ronde, vlak of delta schuurzool. Een MIRKA schuurmachine ligt comfortabel in de hand, werkt trillingsvrij, beschikt over een toerentalregelaar en is licht in gewicht waardoor het schuurapparaat makkelijk te bedienen is. Ontdek het sasortiment MIRKA schuurmachine op Nonpaints.com!

MIRKA schuurmachine kopen? Deze zijn er!

Wil je een MIRKA schuurmachine kopen? Dan heb je de keuze uit verschillende modellen waaronder een elektrische schuurmachine of een pneumatische handschuurmachine die op perslucht werkt. MIRKA heeft diverse schuurmachines, waaronder de beste excentrische schuurmachine MIRKA DEROS, een deltaschuurmachine en wandschuurmachine. Bij CROP kan je onderstaande MIRKA schuurmachines kopen:

 • MIRKA DEROS
 • MIRKA LEROS
 • MIRKA DEOS

MIRKA DEROS

MIRKA DEROS is de beste excentrische schuurmachine voor de professional, vakman en veeleisende klusser. De MIRKA DEROS schuurmachine is leverbaar met een 150mm, 77mm en 125mm pad. Hierbij kan je de MIRKA DEROS kopen met een 5mm, 2.5mm en 8mm schuuruitslag. De excentrische schuurmachine MIRKA DEROS is elektrisch waardoor je deze handschuurmachine overal kan gebruiken waar stroom is. Iedere MIRKA DEROS schuurmachine met stofafzuiging wordt met een multihole schuurzool geleverd zodat je stofvrij kan schuren. Bij CROP kan je onderstaande MIRKA DEROS modellen bestellen:

 • MIRKA DEROS 650CV
 • MIRKA DEROS 625CV
 • MIRKA DEROS 680CV

MIRKA DEROS650CV

MIRKA DEROS650CV is een schuurmachine met 5mm excentrische uitslag en 150mm schuurzool. Dit houdt in dat de MIRKA DEROS 650CV een 5mm schuurcirkel heeft waardoor de machine tijdens het schuren een uitslag heeft van 5mm en de schijf om zijn eigen as draait. Hiermee is de MIRKA DEROS650CV de beste schuurmachine voor universeel gebruik. De 5mm schuuruitslag en 150mm schuurpad stelt je in staat om zowel oude verf en lak op te schuren als het kaal maken van een oppervlak of ondergrond. Deze multifunctionele handschuurmachine van MIRKA is uitgevoerd met stofafzuiging waarop je de stofzuigerslang kan aansluiten. Schuurstof wordt hierdoor afgezogen zodat je stofvrij kan schuren.

MIRKA LEROS

MIRKA LEROS is een wandschuurmachine om elektrisch een muur, wand of plafond te schuren. De excentrische wandschuurmachine MIRKA LEROS heeft een 225mm schuurzool en 5mm excentrisch roterende uitslag. Dankzij de lange steel kan je met de MIRKA wandschuurmachine comfortabel een hoog plafond, muur of wand schuren. De MIRKA LEROS wandschuurmachine met stofafzuiging sluit je met een slang aan op je stofzuiger om het schuurstof direct af te zuigen. Door het stofvrij schuren van een wand, plafond of muur werk je schoner en krijg je mooier resultaat. Je kan de MIRKA LEROS kopen in onderstaande twee modellen:

 • MIRKA LEROS 950CV
 • MIRKA LEROS S

MIRKA DEOS

MIRKA DEOS deltaschuurmachine met stofafzuiging en toerentalregelaar voor het professioneel schuren van kozijnen, deuren, vensterbanken, meubels, keukens en meer. De MIRKA DEOS delta heeft een driehoek schuurpad waarmee je in hoeken kan schuren. Hierdoor wordt de deltaschuurmachine van MIRKA professioneel gebruikt door de schilder en vakman. Onderop de MIRKA DEOS zit een velcro schuurzool waarop je ieder klittenband schuurpapier kan bevestigen.

MIRKA schuurmachine set

MIRKA schuurmachine set wordt geleverd met een systainer waarin de excentrische handschuurmachine zit. Met de schuurmachine set van MIRKA berg jij jouw schuurapparaat netjes op en neem je deze mee naar je klus. Doordat de MIRKA schuurmachine set in een systainer zit kan jij de koffer op je bouwstofzuiger of schuurstofzuiger bevestigen. Hierdoor heb je alles bij de hand wanneer je gaat schuren.

© Car Repair Online Products