• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Autolak

Meest gekozen

Producten 1-24 van 402

Van hoog naar laag sorteren
 1. Lamborghini Oro Elios lak spuitbus
  Lamborghini Oro Elios lak spuitbus
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 20,51 € 16,95 Adviesprijs € 29,04
 2. CROP 2K spuitbus autolak op kleur 400ml - Professional
  CROP 2K spuitbus autolak op kleur 400ml - Professional
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 21,99 € 18,17 Adviesprijs € 32,21
 3. Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Autolak in blik basislak - in iedere gewenste kleur - Base-Coat
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62
 4. 2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  2K Autolak in blik - in iedere gewenste kleur - PU lak
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,70 € 16,28 Adviesprijs € 24,62
 5. MIPA 2K Krasvaste Blanke Lak in blik - High Solid
  MIPA 2K Krasvaste Blanke Lak in blik - High Solid
  € 19,00 € 15,70 Adviesprijs € 23,74
 6. 2K Blanke Lak Mat in Spuitbus SprayMax
  2K Blanke Lak Mat in Spuitbus SprayMax
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 19,18 € 15,85 Adviesprijs € 43,20 Vanaf € 14,76
 7. Lak Zwart in Spuitbus SprayMax - RAL9005
  Lak Zwart in Spuitbus SprayMax - RAL9005
  € 12,34 € 10,20 Adviesprijs € 25,35
 8. PPG 2K Epoxy Primer in Blik
  PPG 2K Epoxy Primer in Blik
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 66,63 € 55,07 Adviesprijs € 93,94 Vanaf € 63,31
 9. PPG 2K Blanke Lak Hoogglans in Blik - Ultra High Solid
  PPG 2K Blanke Lak Hoogglans in Blik - Ultra High Solid
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 81,08 € 67,01 Adviesprijs € 114,09 Vanaf € 0,00
 10. PPG Rapid-Build 2K HS Primer in Blik - High Solid
  PPG Rapid-Build 2K HS Primer in Blik - High Solid
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 66,09 € 54,62 Adviesprijs € 93,00 Vanaf € 0,00
 11. FINIXA Primer Filler Spuitbus 400ml
  FINIXA Primer Filler Spuitbus 400ml
  € 9,39 € 7,76 Adviesprijs € 13,73
 12. MIPA CX11 2K Luchtdrogende Blanke Lak - 1 liter
  MIPA CX11 2K Luchtdrogende Blanke Lak - 1 liter
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 33,98 € 28,08 Adviesprijs € 42,47 Vanaf € 32,28
 13. Aston Martin British Racing Green Lak in Spuitbus
  Aston Martin British Racing Green Lak in Spuitbus
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 23,60 € 19,50 Adviesprijs € 29,50
 14. Gun Metal Grey Metallic Lak in Spuitbus
  Gun Metal Grey Metallic Lak in Spuitbus
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 23,60 € 19,50 Adviesprijs € 29,50
 15. Audi RS Nardo Grey Lak in Spuitbus - 1K of 2K
  Audi RS Nardo Grey Lak in Spuitbus - 1K of 2K
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 23,60 € 19,50 Adviesprijs € 29,50
Pagina van 17
per pagina

Autolak kopen in iedere gewenste kleur!

Wilt u autolak kopen? Dan bent u bij CROP aan het juiste adres! Wij maken autolak op maat op basis van de kleurcode of kleurnaam van de auto, motor of scooter. Zo kunnen wij iedere gewenste kleur maken in een 1K of 2K autolak kwaliteit. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van autolak in spuitbus, blik en lakstift!

Kan ik autolak bestellen op kleurcode?

Autolak bestellen op kleurcode? Op basis van de online kleurcode van uw auto kunt u autolak bestellen die op maat wordt gemaakt aan de hand van het originele kleuren recept van de autofabrikant. Wanneer u autolak gaat bestellen op kleurcode, kunnen kleurmakers aan de slag met het mengen van de verf. Autolak bestellen op basis van kleurcode is mogelijk voor spuitbussen, lakstiften en blikken verf.

Wij mengen alle kleuren autolak!

Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en hoogopgeleide kleurmakers, zijn we in staat de lak in iedere kleur op maat te maken in iedere gewenste kleur. De autolak wordt aan de hand van een kleurcode en/of kleurnaam gemaakt en afgevuld in een spuitbus, blik of lakstift. Heeft u geen kleurcode of naam van de kleur? Geen probleem! Bij CROP kunt u ons ook een kleurenstaal toesturen, zodat wij de kleur voor u kunnen scannen met een speciale lakmeter. Met deze spectrofotometer kunnen onze kleurmakers ieder kleur scannen, zodat we ten alle tijden u altijd aan de juiste kleur kunnen helpen.

1K & 2K Autolak

Bij het kopen van autolak heeft u de keuze uit 1K of 2K autolak. De 1K en 2K autolak staat voor het aantal componenten in de lak. Een 1-component of 2-componenten autolak verschilt in kwaliteit van elkaar en iedere lak heeft zijn eigen voor- en nadelen.

1-component autolak (1K)

1-componenten autolak is een sneldrogende verf die uithardt door luchtdroging. Dankzij de korte droogtijd is de lak snel hard waardoor u minder kans hebt op stof of vuil in de lak. Een 1K Autolak is te koop in iedere gewenste kleur. Of uw auto nu een effen, metallic of parelmoer kleur heeft. Echter wordt een 1K lak minder hard dan een 2K autolak, omdat er geen verharder kan worden toegevoegd aan de lak. Hierdoor is een 1K autolak niet benzinebestendig, krasvast, thinnerbestendig, chemicaliënbestendig en bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. Om die reden moet een een 1-componenten lak altijd afgespoten worden met een (2K) blanke lak.

2-componenten autolak met verharder (2K)

2K Autolak is een verf die uithardt door een chemische reactie van de 2-componenten wanneer die met elkaar gemengd worden. Bij een 2K Autolak is het eerste component de autolak en de tweede component de verharder (ook wel activator genoemd). Een 2-componenten autolak heeft als voordeel dat de lak niet hoeft afgespoten te worden met een blanke lak en de verf direct beschermt is tegen benzine, krassen, stoten, weersinvloeden chemicaliën en andere invloeden van buitenaf. Echter is een 2K autolak alleen te koop in effen kleuren; ook wel uni lakken genoemd. Let op, metallic en parelmoer lakken zijn niet te koop in een 2-componenten kwaliteit.

Autolak Spuitbus op maat gemaakt

Spuitbus Autolak wordt op maat gemaakt a.d.v. het kleurnummer of -naam van de auto. Bij CROP heeft u de keuze uit zowel 1K als 2K autolak spuitbussen. De 1K spuitbus autolak is de traditionele spuitlak in een standaard spray die in iedere autokleur, metallic lak of parelmoer kleur te koop is. De 2K autolak spuitbus wordt afgevuld in een speciale 2-componenten spuitbus. In een 2K spuitbus zit reeds verharder waaraan de lak wordt toegevoegd. Door op een knop te drukken worden de 2-componenten met elkaar gemengd zodat het verhardingsproces begint!

Autolak in Blik

Bent u opzoek naar een blik autolak om met een verfspuitpistool te verspuiten? Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van zowel 1K als 2K autolakken in blik. Onze kleurmakers mengen de lak a.d.v. het door u opgegeven kleurnummer of -naam en vullen deze af in een verfblik. Koopt u een blik 2K autolak? Vergeet dan niet om de verharder (activator) mee te bestellen. Deze is noodzakelijk om de 2-componenten lak uit te laten harden.

Autolak stift

Autolak stift op kleurcode of -naam van de auto is ideaal geschikt voor het bijwerken van kleine lakschade of parkeerschade. Onze lakstiften autolak worden geleverd met een kwastje waarmee de verf nauwkeurig kan worden aangebracht op het beschadigde gedeelte. In de lakstift zit een kogeltje waarmee de verf op voorhand optimaal gemengd kan worden voordat u de lak aanbrengt op de auto. Hiermee weet u zeker dat de verf 100% overeenkomt met de lak op uw auto.

Autolak voor ieder automerk

CROP levert autolak voor ieder automerk. Van ieder merk auto hebben wij alle autokleuren in ons programma. In onze database zit ieder recept autolak van alle automerken; zowel de kleurcode als de kleurnaam. Hierdoor zijn we in staat om voor alle auto’s verf te maken die 100% overeenkomt met de lak die op de auto zit.

Autolak voor motor, scooter of andere voertuigen

Autolak is een verf die niet alleen gebruikt kan worden voor het spuiten van een auto of auto-onderdeel. Onze autolak is ook enorm populair voor het spuiten van de motor, scooter of ander voertuig. Dankzij de hoge kwaliteit lak, duurzaamheid en kleurechtheid, wordt onze autolak gebruikt voor het spuiten van de meest uiteenlopende oppervlakken. Naast de kleurcodes en -namen van auto’s, beschikken wij ook over de kleurcodes en kleurnamen van motoren, scooters, landbouwmachines, FLN- en RAL-kleuren.

Autolak laten scannen

Heeft u geen code of naam van de lak die op de auto, motor of scooter zit? Dan kunt u bij CROP autolak laten scannen. Aan de hand van een door u opgestuurd staaltje, kunnen wij d.m.v. onze spectrofotometer de kleurlak scannen waardoor wij exact deze kleur voor u kunnen maken. Deze kunnen wij vervolgens voor u afvullen in een spuitbus, blik of lakstift. Bij CROP kunt u dus altijd terecht voor al uw autolakken.

© Car Repair Online Products