• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

2 componenten (2K)

2K spuitbussen kopen? Wij hebben een groot assortiment in 2K spuitbussen, variërend van professionele autolakken, RAL kleuren maar ook blanke lakken, primers en fillers. Een 2K spuitbus bevat twee verschillende componenten, de lak en verharder. In de spuitbus worden de twee componenten met elkaar gemengd.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

2 componenten spuitbus kopen

2K spuitbussen zijn professionele sprays die bestaan uit 2 componenten. Zoals de naam al zegt bevat de spuitbus 2 verschillende componenten die in de spuitbus met elkaar gemengd worden en vervolgens verspoten kunnen worden. Een 2K spuitbus is van uiterst professionele kwaliteit en bestaat uit lak en verharder. De verharder zorgt voor het verhardingsproces van de verf, waardoor deze u vele voordelen biedt.

Bij CROP koopt u al uw 2K verf spuitbussen tegen de laagste prijs en met extra online korting. Bestel voor 22.00 uur uw 2 componenten spray en ontvang deze morgen al in huis!

Hoe werkt een 2K spuitbus van SprayMax?

U vraagt zich af hoe een 2 componenten spuitbus werkt en hoe u hier mee om moet gaan. De 2K spray spuit hetzelfde als een standaard spuitbus, echter vereist deze bus wel een aantal handelingen voordat u hiermee kunt spuiten. Voer daarom voor gebruik de volgende stappen uit om de 2K spuitbus op de juiste wijze te gebruiken.

  1. Schud de spuitbus gedurende 3 minuten lang
  2. Haal de rode knop uit de dop en plaats deze onderaan de spuitbus op het ventiel
  3. Let hierbij wel op dat de dop recht op het ventiel geplaatst wordt
  4. Druk vervolgens de knop goed in zodat de verzegeling in de spuitbus doorbroken wordt
  5. Schud tot slot wederom de 2K spray goed door gedurende 3 minuten lang
  6. Spuiten maar!

Hoe lang is een 2K spuitbus houdbaar?

Zoals iedere andere spuitbus is een 2 componenten spuitbus lang houdbaar, mits deze conform de voorschriften netjes wordt bewaard. Echter is de levensduur van een 2K spuitbus beperkt zodra deze geactiveerd wordt. Hierbij moet u rekening houden met 24 tot 48 uur. De houdbaarheid van een geactiveerde 2K spuitbus is mede afhankelijk van temperaturen.

Autolak in 2 componenten spuitbus

2K spuitbus autolak kopen? Dat kan! Bij CROP is het mogelijk om iedere niet-metallic kleur in een 2 componenten spuitbus te kopen. Dankzij onze jarenlange ervaring, mengt onze kleurmaker de verf en vult deze voor u af in een 2K spuitbus van SprayMax. Het mengen van de kleur kan aan de hand van de kleurcode en/of kleurnaam van uw auto of motor, RAL-nummer, NCS kleur of aan de hand van een door u toegestuurd staaltje.

Welke 2K spuitbussen zijn er te koop?

Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van uw 2 componenten spuitbussen. Voor iedere toepassing koopt u bij ons de juiste 2K bus. Zo kunt u bij ons terecht voor het kopen van een spuitbus 2K primer, 2 componenten autolak spuitbus, 2K spuitplamuur en een 2 componenten spuitbus blanke lak. Dankzij ons complete assortiment, heeft u een ruime keus uit alle verschillende 2K sprays.

Wat is het voordeel van een 2K spuitbus?

De sprays die beschikken over 2 componenten, kennen vele voordelen ten opzichte van de traditionele 1K bussen. Zo wordt de verf door de 2K spuitbus vele malen harder waardoor de lak beschermd is tegen chemicaliën, zuren, en overige chemicaliën. Daarnaast is deze 2K lak krasbestendig, benzinebestendig en extreem goed bestand tegen weersinvloeden en UV-stralen. Dankzij de hoge UV bescherming, verkrijgt of verweerd de verf niet en blijft deze zijn originele kleur en pigmenten behouden.

© Car Repair Online Products