• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Uitdeuken zonder spuiten

Het is mogelijk om een deuk uit uw auto te repareren zonder te spuiten. In ons assortiment hebben we verschillende geavanceerde producten om kleinere deuken uit het plaatwerk van auto’s te repareren zonder dat u hoeft te schuren, plamuren of overspuiten. Denk onder andere aan uitdeuksets, WPT Kits en lijmstaven. 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Uitdeuken zonder Spuiten

UItdeuken zonder spuiten is een term die gebruikt wordt in de autoschadeherstel, carrosseriebouw & Automotive branche. Met deze geavanceerde producten bent u in staat om kleine deuken in het plaatswerk van auto’s te repareren zonder dat u deze hoeft te spuiten, schuren of plamuren. Bij CROP koopt u de meest hoogwaardige producten die gebruikt worden door autofabrikanten en de meest professionele garages, schadeherstel- of carrosseriebedrijven.

Herstellen van deuken zonder te hoeven spuiten

Onze Smart- & Spotrepair Systemen zijn complete sets die speciaal ontwikkeld zijn voor het reconditioneren en herstellen van beschadigingen aan het interieur en exterieur van de auto. Met deze Spotrepair Kits hersteld u op professionele wijze deuken en lakschade aan auto’s. Hiermee voorkomt u hoge kosten voor het vervangen van een compleet onderdeel.

Cursus Uitdeuken zonder Spuiten

Wilt u zelf beginnen met het uitdeuken zonder spuiten van carrosseriedelen op auto’s en andere voertuigen? Bij CROP kunt u zich aanmelden voor een opleiding ‘Uitdeuken zonder Spuiten’. Deze cursus wordt gegeven door de fabrikant, waarbij u alle kneepjes van het vak leert. Hierbij wordt u volledig opgeleid tot een heuze professionele spotrepair’der.

Professionele Systemen voor het Uitdeuken zonder Spuiten

Bent u opzoek naar een professioneel systeem waarin alle producten zitten voor het ‘Uitdeuken zonder Spuiten’? Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van de meest complete kits die ingezet kunnen worden bij het verwijderen en repareren van autodeuken. Hierbij heeft u de keuze uit diverse sets op basis van Lijmtechniek en Hefboomtechniek.

Uitdeuken middels Lijmtechniek

Het uitdeuken middels Lijmtechniek is de meest nieuwe methode om deuken uit auto’s te verwijderen. Door de Lijmtechniek toe te passen bij het uitdeuken zonder spuiten, bent u in staat om van binnenuit niet of slecht bereikbare deuken, volledig te repareren. Met name bij kleine deukjes , denk aan parkeerschade, is de Lijmtechniek de beste manier om de autodeuk te verwijderen. Bijkomend voordeel van de Lijmtechniek is dat deze makkelijk en door iedereen uitgevoerd kan worden.

Uitdeuken middels Hefboomtechniek

Het uitdeuken middels Hefboomtechniek is de meest geavanceerde manier om deuken uit voertuigen te halen. Veelal wordt de Hefboomtechniek toegepast bij grote deuken in de carrosserie. De lange ‘pennen’ die gebruikt worden bij de Hefboomtechniek, worden ook wel ‘lepels’ genoemd. Dit zijn metalen of aluminium pennen waaraan een handvat bevestigd zit. Hiermee kunnen grote deuken in het dak, deur en motorkap verwijderd worden.

Producten & Systemen voor het Uitdeuken zonder Spuiten

Wilt u producten of een systeem kopen voor het ‘Uitdeuken zonder Spuiten’? Bij CROP heeft u een groot assortiment aan verschillende gereedschappen en systemen waarmee u de reparatie kunt uitvoeren. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

© Car Repair Online Products