• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

3M Scotch-Brite

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

3M Scotch-Brite

3M Scotch-Brite schuurmateriaal voor het professioneel schuren, slijpen en ontbramen. Scotch-Brite van 3M is er in verschillende soorten en maten om met de hand of machine te schuren en slijpen. 3M Scotch-Brite staat wereldwijd bekend om zijn duurzaamheid en effectiviteit tijdens het schuren of slijpen. Ieder Scotch-Brite 3M product is bestrooid met een hoogwaardige schuurkorrel die lang scherp blijft waardoor je het beste resultaat krijgt. Hierdoor kan je met een 3M Scotch-Brite product langer werken dan met andere schuurmaterialen van concurrerende merken.

3M Scotch-Brite kopen? Dit zijn alle producten

Je kan 3M Scotch-Brite kopen in heel veel verschillende soorten en groftes. Van hoogwaardige schuurschijven, handpads om mee te schuren, slijpschijven, lamellenschijven en meer. Bij CROP kan je alle 3M Scotch-Brite producten bestellen. Op Nonpaints.com heb je de keuze uit onderstaande soorten.

 • Scotch-Brite rol
 • Scotch-Brite schuurschijf
 • Scotch-Brite lamellenschijf
 • Scotch-Brite slijpschijf
 • Scotch-Brite schuurpad
 • Scotch-Brite Clean & Strip

Scotch-Brite rol

Scotch-Brite rol is een professioneel schuurvlies op rol waardoor deze op maat geknipt kan worden in de gewenste lengte die jij nodig hebt om mee te schuren. 3M Scotch-Brite rol heeft een open webstructuur waarmee je voorkomt dat het vlies volloopt tijdens het schuren. Hierdoor kan je langer schuren met de Scotch-Brite rol zonder verlies van kwaliteit. De Scotch-Brite schuurvlies rol van 3M absorbeert tijdens het schuren de druk die je uitoefent met je hand en verdeelt dit gelijkmatig. Hierdoor krijg je een mooier schuurbeeld. Doordat de 3M Scotch-Brite rol flexibel is kan je moeilijk bereikbare plekken, hoeken, randen en rondingen schuren.

Scotch-Brite schuurschijf

Scotch-Brite schuurschijf kan gebruikt worden op je schuurmachine om machinaal mee te schuren. Aan de ene zijde zit het non-woven schuurvlies met webstructuur, waarbij de rugzijde voorzien is van hoogwaardig velcro om te bevestigen op de klittenband schuurzool van je machine. 3M Scotch-Brite schuurschijf is leverbaar in verschillende groftes en maten waaronder 150mm.

3M Scotch-Brite Clean & Strip

3M Scotch-Brite Clean & Strip om makkelijk verf en roest te verwijderen. Roest verwijderen met de 3M Clean & Strip is eenvoudig dankzij de hoogwaardige vezels die bestrooid zijn met siliciumcarbide slijpkorrels. De Scotch-Brite Clean & Strip slijpschijf van 3M kan gebruikt worden op een slijpmachine, boormachine of een Roloc machine. Dankzij de unieke vezel schuurmineraal wordt het oppervlak of de ondergrond niet beschadigd tijdens het verf, corrosie of roest verwijderen.

3M Scotch-Brite schuurpad

3M Scotch-Brite schuurpad voor het met de hand schuren van verf, lak of een coating. De 3M Scotch-Brite hand schuurpad heeft dikke vezels waardoor de druk tijdens het schuren wordt verdeelt over het oppervlak. Hierdoor kan je met de Scotch-Brite schuurpad mooi matteren of een ondergrond opruwen. De 3M Scotch-Brite loopt niet vol met schuurstof en heet een scherpe korrel.

© Car Repair Online Products