• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Underbodycoatings

Een underbodycoating is een speciaal beschermingsmiddel op basis van bitumen of wax. Met deze coating beschermt u uw auto tegen steenslag en roest. De onderkant, binnenkant en wielkasten van uw auto zijn gegarandeerd beschermt. De meest populaire underbodycoating is de coating die overspuitbaar is met autolak. Daarnaast heeft u bij CROP een ruime keus uit verschilende underbodycoating producten. Bekijk het gehele assortiment.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 57

Van hoog naar laag sorteren

Underbodycoating voor auto

Underbodycoating is een speciaal beschermingsmiddel dat ook wel bodyschutz of bitumen genoemd wordt. Een underbody coating beschermt de onderkant en de binnenkant van een auto tegen steenslag, roest en zorgt voor geluidsdemping. Een underbody beschermingscoating is gemaakt van hoogwaardig rubber en kunsthars die zorgt voor een gegarandeerde bescherming van de onderkant, binnenkant en in wielkasten van auto’s.

Anti-steenslag coating voor auto

Een bitumen coating wordt veelal gebruikt als anti-steenslag beschermcoating. Tijdens het rijden moet de onderkant en de wielkasten van de auto veel doorstaan. Losse steentjes van het wegdek vliegen tegen de binnenkant, onderkant en in de wielkasten van de auto. Om de carrosserie hiertegen te beschermen wordt er gebruik gemaakt van een underbodycoating. Hierdoor wordt deze bitumen ook gezien als een antisteenslag coating.

Underbodycoating in schroefbus

Een underbody coating in onderschroefbus heeft zijn naam te danken aan de grote 1 liter verpakking en het schroefdraad dat bovenop de bus zit. Een onderschroefbus bodyschutz is een grote voordeelverpakking van 1 liter die ideaal geschikt is voor het volledig spuiten van de onderkant auto’s. Een UBC in onderschroefbus wordt verspoten met een speciaal spuitpistool voor underbodycoating. Het pistool is voorzien van een schroefdraad en een lange buis die geplaatst kan worden in de onderschroefbus. Dankzij het schroefdraad boven op de bus en in het spuitpistool, kan het verwerkingspistool er luchtdicht op worden aangesloten.

Underbodycoating in spuitbus

Tegenwoordig bestaan er ook underbodycoatings die afgevuld zijn in een spuitbus. Hierdoor hoeft u niet te beschikken over perslucht en een speciaal verwerkingspistool. Dankzij de handige spuitbus bent u in staat om makkelijk en snel de bodyschutz aan de onderkant van de auto te spuiten. Het nadeel van een spuitbus underbodycoating is dat het verbruik een stuk hoger ligt dan bij een onderschroefbus. Om die reden wordt een spuitbus veelal gebruikt bij het plaatselijk bijwerken of spuiten van de onderkant van een auto of in de wielkasten.

Bitumen in blik

Voor de mensen die liever de underbodycoating met een kwast of roller willen verwerken, is er ook een bodyschutz verkrijgbaar in blik. Hierdoor heeft u geen last van overspray van de spuitbus of heeft u geen compressor en spuitpistool nodig. U rolt of kwast de underbodycoating makkelijk en snel aan de onderkant en binnenkant van de auto.

Overspuitbare underbody coating

Een underbodycoating die overspuitbaar is, is de meest gebruikte bitumen op de markt. Doordat de bitumen overspuitbaar is, kan deze over gespoten worden met alle autolakken. Hierdoor kan de bodyschutz gespoten worden in de kleur van de auto waardoor de bitumen niet opvalt en netjes in lijn ligt met de lak van de auto. Een overspuitbare underbodycoating kan overgespoten worden met alle laksoorten.

Niet overspuitbare underbody coating

Bent u op zoek naar een prijstechnisch gunstige bitumen die niet overspuitbaar hoeft te zijn? Dan adviseren we u een niet overspuitbare underbodycoating. Deze is relatief goedkoop in prijs en voldoet aan de strengste eisen. Ook deze UBC is een hoogwaardige beschermcoating die de auto voldoende bescherming geeft tegen roest en steenslag.

Underbodycoating pistool

Wanneer u een underbody coating in onderschroefbus hebt, dient u deze middels een speciaal spuitpistool te verspuiten. Een underbodycoting pistool is een speciaal verwerkingspistool waarmee u de bodyschutz kan verspuiten. Dit pistool werkt in de meeste gevallen op perslucht waardoor deze aangesloten wordt op de compressor. Optioneel zit aan de spuitmond van het pistool een lange nozzle waarmee u de anti-steenslag beschermcoating op moeilijk bereikbare plekken kan spuiten. Hiermee bent u in staat om ieder stuk onder de auto te voorzien van een hoogwaardige bodyschutz.

Bitumen coating kopen

CROP heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten underbodycoatings direct uit voorraad leverbaar. Onze UBC producten zijn van de meest professionele kwaliteit die gebruikt kunnen worden voor alle type auto's en andere voertuigen. Bij ons kunt u terecht voor het kopen van overspuitbare en niet overspuitbare underbodycoatings; zowel in onderschroefbus, spuitbus als in blik. Koop online voor 22.00 uur op Nonpaints.com uw bitumen en ontvang deze morgen in huis!

© Car Repair Online Products