dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

Centrale afzuiging

Afzuigsystemen & Afzuigcyclonen

Afzuigsystemen & Afzuigcyclonen zijn professionele installaties voor waarmee één of meerdere werkplekken voorzien kunnen worden van een afzuigsysteem voor schuurstof, elektriciteit en perslucht. Hierdoor heeft de werknemer op zijn werkplek alles binnen handbereik om de reparatie aan de auto zo goed mogelijk uit te voeren.

Centrale Afzuigingssystemen

Een centraal afzuigsysteem is een groot apparaat die centraal in de werkplaats wordt geplaatst. Deze centrale afzuiging zuigt al het schuurstof, of andere stof en vuil, af van alle werkplekken die op het afzuigsysteem zijn aangesloten. Hierdoor hoeft de reparateur geen gebruik te maken van een schuurstofzuiger. Zijn schuurmachine of schuurblok is tenslotte aangesloten op het centrale stofafzuigsysteem.

Elektriciteit & Perslucht

Daarnaast zorgt een centraal afzuigsysteem of afzuigcycloon ervoor dat de werkplek voorzien wordt van elektriciteit en perslucht. Hierdoor kunnen alle soorten gereedschap worden aangesloten; zowel elektrische als pneumatische machines.

Bekende merken

CROP heeft centrale afzuigsystemen in zijn assortiment van bekende merken als HAMACH en RUPES. Deze topmerken staan garant voor een professionele kwaliteit en worden gratis bij u bezorgd!

© 2020 Car Repair Online Products