• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Werkplaatsinrichting

Meest gekozen

Producten 1-24 van 476

Van hoog naar laag sorteren
 1. HAMACH Schuurwagen
  HAMACH Schuurkar
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 797,21 € 658,85 Adviesprijs € 1.064,80
 2. RODAC TL80051
  RODAC TL80051 Kunststof Mini Oprijbruggenset per 2 stuks
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 91,15 € 75,33 Adviesprijs € 212,96
 3. Werkorder planbord met 15 rijen
  Werkorder planbord met 1 rij en 15 sleuven
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 286,26 € 236,58 Adviesprijs € 408,98
 4. Spare Parts Car STANDARD DE LUXE with Wooden Shelves
  FINIXA Onderdelenkar met houten legborden
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 611,09 € 505,03 Adviesprijs € 814,78
 5. Werkordermap JUMBO met sleutelvak en ophangkoord A4 per 10 stuks
  Werkordermap JUMBO met grote rekbare vouw, sleutelvak en ophangkoord - A4 per 10 stuks
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 62,57 € 51,71 Adviesprijs € 89,54
 6. JUSTRITE Plunjerkan Metaal - Rood & Geel
  JUSTRITE Plunjerkan Metaal - Rood & Geel
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 80,04 € 66,15 Adviesprijs € 123,42
 7. JUSTRITE Vlamdovende Afvalbak Metaal - Rood & Geel
  JUSTRITE Vlamdovende Afvalbak Metaal - Rood & Geel
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 119,43 € 98,70 Adviesprijs € 183,92
 8. JUSTRITE Veiligheidskan Metaal met tapkraan
  JUSTRITE Veiligheidskan Metaal met tapkraan
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 213,93 € 176,80 Adviesprijs € 329,12
Pagina van 20
per pagina

Werkplaatsinrichting producten

CROP heeft een uiterst groot assortiment aan producten voor een complete werkplaatsinrichting. Onze werkplaatsinrichting producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bekende merken, waardoor uw garage, werkplaats, magazijn of bedrijfsruimte uitgerust is met de beste en kwalitatief professionele producten. Bekijk ons volledige assortiment producten voor in de werkplaats en garage op Nonpaints.com. Bestel voor 22.00 uur om uw producten de volgende dag in huis te krijgen!

Autoverplaatsers & Rangeerhulpen

Autoverplaatsers worden ook wel rangeerhulpen genoemd. Om een auto te kunnen verplaatsen zonder deze te hoeven starten, zijn autoverplaatsers het beste hulpmiddel! Deze rangeerhulpen verplaatsen de auto snel en eenvoudig zonder dat de auto gereden hoeft te worden. Ideaal wanneer de auto met pech staat, kapot is of wanneer de sleutels kwijt zijn. Onze autoverplaatsers zijn te koop met verschillende draagcapaciteiten. Afhankelijk van het gewicht van de auto, koop u een verplaatser naar wens. Bij CROP heeft een ruime keus uit verschillende rangeerhulpen. Van prijstechnisch gunstige met een degelijke kwaliteit, tot de meest professionele autoverplaatsers van het merk GoJak.

Hefbruggen & Heftafels

In geen enkele werkplaats of garage mag een hefbrug of heftafel ontbreken. Met een hefbrug of -tafel kunt u een auto, motor, scooter of brommer omhoog heffen om zo comfortabel de reparatie of het onderhoud uit te kunnen voeren. Onze hefbruggen en heftafels hebben een sterke draagcapaciteit, waardoor de meest zware voertuigen omhoog getild kunnen worden in de garage of werkplaats.

Onderdelenkarren & -wagens

Onderdelenwagens zijn speciale karren die gebruikt worden in de werkplaats of garage voor het opbergen van auto-onderdelen, gereedschappen, machines of losse bouten, moertjes en schroeven. Onze onderdelenwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor de onderdelenkarren geschikt zijn voor intensief en dagelijks gebruik in iedere werkplaats, garage of autobedrijf. Onze onderdelenwagens zijn naar eigen wens in te delen, waardoor u de ruimte in de onderdelenkar zelf bepaalt. Dankzij de hoogwaardige wielen kunnen de wagens met onderdelen makkelijk door iedere ruimte en over iedere vloer gereden worden.

Slang- & Kabelhaspels

Slanghaspels en Kabelhaspels mogen in geen enkele werkplaats, garage, magazijn of bedrijfsruimte ontbreken. CROP heeft een enorm breed assortiment een verschillende soorten slanghaspels, kabelshaspels en waterhaspels. Van haspels met persluchtslang en waterslang, tot slanghaspels met verlengsnoer, startkabels en afzetlint. Daarnaast zijn onze kabelhaspels van onschatbare waarde om iedere werkplek of garage te voorzien van voldoende stroom voor elektrisch gereedschap of machines.

Werkplaats planborden & -mappen

Werkplaats planborden en -mappen zorgen voor een goede organisatie van de werkplaats of garage. Onze planborden zijn speciaal gemaakt voor het inplannen van werkorders. In onze werkorder planborden kunnen de werkplaatsmappen geplaatst worden, waarbij ieder werkplaatsplanbord naar eigen wens ingedeeld kan worden. Hiermee houdt de garage en werkplaatsreceptie overzicht! Naast alle planborden, verkopen wij ook een groot assortiment aan werkordermappen. Dit zijn speciale foedralen waarin werkorders inclusief autosleutel geplaatst kunnen worden.

Sleutellabels in alle kleuren en maten

Wilt u nooit meer zoeken naar sleutels, of de juiste sleutel bij de juiste auto? Met onze sleutellabels kunt u iedere autosleutel labelen waarbij klantgegevens, het automerk of kenteken op het label geschreven kan worden. Onze sleutellabels zijn te koop in alle kleuren, maten en varianten.

Standaarden & Schragen voor in de werkplaats

Werkplaats Standaarden & Schragen maken het uitvoeren van reparaties, onderhoud en andere werkzaamheden, aanzienlijk makkelijker en comfortabeler. Onze schragen en werkplaats standaarden zijn gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal, waardoor deze geschikt zijn voor intensief gebruik. In ons assortiment hebben we speciale Harmonica Schragen met extra hoge draagcapaciteit, speciale Spuitstandaarden voor de meest uiteenlopende auto-onderdelen, Papierstandaarden voor rollen maskeerpapier en reinigingspapier, Ruitenstandaarden met zuignappen en diverse andere soorten schragen en standaarden voor in de garage, werkplaats of spuiterij.

Persen voor in de werkplaats en garage

In de werkplaats of garage heeft u veel te maken met afval. Om het afval zo veel mogelijk te beperken en efficiënter om te gaan met uw afvalstroom, kunt u gebruik maken van een pers. Onze werkplaatspersen zijn extreem sterke persapparaten die papier, folie, blikken en ander soort afval makkelijk kunnen persen tot een kleine baal. Onze werkplaats persen zijn te koop op perslucht en elektriciteit.

Werkplaatskrukken & -stoeltjes

Werkplaatskrukken en -stoeltjes zijn ideaal geschikt om in de werkplaats of garage comfortabel te kunnen werken aan auto's of bij het uitvoeren van andere werkzaamheden. Deze werkplaatskrukken zijn uitgerust met sterke wielen waarbij het stoeltje in hoogste verstelbaar is. Hierdoor kunt u makkelijk door de werkplaats heen rijden, terwijl u altijd de juiste werkhoogte heeft dankzij het verstelbare zitje.

Overige producten voor in de werkplaats of garage

Naast bovengenoemde artikelgroepen, verkopen wij nog veel meer producten waarmee de werkplaats of garage ingericht kan worden. Deze overige producten voldoende aan de hoogste eisen en zijn gemaakt van kwalitatief professioneel materiaal.

Werkplaats producten kopen?

Wilt u producten kopen om uw werkplaats of garage in te richten? Bekijk ons assortiment op Nonpaints.com en profiteer van extra hoge korting en lage prijzen. Al onze werkplaatsinrichtingsproducten zijn van bekende merken en gemaakt van hoogwaardige materialen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor in uw werkplaats of garage? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder!

© Car Repair Online Products