• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Reiniging- & ontvettingsdoeken

Producten 1-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
Pagina van 2
per pagina

Reinigings- & Ontvettingsdoeken

Reinigingsdoeken & Ontvettingsdoeken zijn sterke doeken om mee te reinigen en ontvetten. Onze doeken kunnen gebruikt worden i.c.m. alle soorten ontvetters en reinigingsmiddelen, zonder dat deze pluizen of vezels achter laten. Binnen ons assortiment heeft u een ruime keus uit diverse reinigings- en ontvettingsdoeken van professionele kwaliteit. Bekende merken als 3M, FINIXA, COLAD, Multicel en Polytex vindt u allemaal binnen ons assortiment!

Ontvettingsdoeken voor alle ontvetters

Onze ontvettingsdoeken kunnen gebruikt worden i.c.m. alle soorten ontvetters. Of u nu gebruikt maakt van een watergedragen ontvetter of een thinnergedragen ontvetter, onze ontvettingsdoeken hebben een hoog absorptievermogen waardoor het oppervlak volledig ontvet en siliconenvrij is.

Waar worden ontvettingsdoeken voor gebruikt?

Ontvettingsdoeken worden gebruikt in combinatie met een ontvetter voor het verwijderen van vet, vuil, olie, siliconen en andere verontreiniging. Een ontvettingsdoek kan gebruikt worden om een auto volledig te ontvetten en siliconen van de lak te verwijderen. Daarnaast kunnen deze doeken gebruikt worden i.c.m. een krachtige ontvetter voor het reinigen van verfspuiten, lakapparatuur, mengruimtes, werktafels en andere oppervlakken.

Geïmpregneerde reinigingsdoeken

Bent u op zoek naar naar reinigingsdoeken die geïmpregneerd zijn? De FINIXA Scrubs doeken zijn schoonmaakdoekjes die geïmpregneerd zijn met een krachtig reinigingsmiddel. Deze geïmpregneerde reinigingsdoeken zijn ideaal geschikt voor het snel en doeltreffend verwijderen van 2K lakken, verf, autolak, inkt, vet, olie, wax en andere verontreinigingen van uw handen, verfspuiten, mengmachine of andere oppervlakken. De geïmpregneerde reinigingsdoeken zitten in een emmer die te gebruiken is als dispenser. Hierdoor drogen de doeken niet uit en blijft het reinigingsmiddel in de doeken zitten. U kunt de doeken eenvoudig 1 voor 1 eruit trekken.

Reinigingsdoeken voor de werkplaats en garage

Onze reinigingsdoeken zijn sterke en pluisvrije doeken die niet mogen ontbreken in uw werkplaats of garage. Deze sterke reinigingsdoeken zijn ideaal geschikt voor het schoonmaken van handen, reinigen van machines, apparaten, onderdelen, werkplaatsen en andere oppervlakken. Binnen ons assortiment heeft u de keus uit vele verschillende soorten reinigingsdoeken. Zowel 1-laags, 2-laags als 3-laags, in een doos of op rol!

Reinigingsdoeken op rol

Rollen reinigingsdoeken zijn erg populair in garages, schadebedrijven en werkplaatsen. Deze rollen hebben een vaste breedte en kunnen daardoor opgehangen worden aan een wandhouder of aan uw gereedschapskar. Hierdoor blijft de rol van de grond en blijven de reinigingsdoeken schoon en droog.

Reinigingsdoeken 1-laags

1-laags reinigingsdoeken zijn papieren doeken die goedkoop in prijs zijn. Deze doeken zijn slechts 1 laag dun en worden gebruikt voor eenvoudige schoonmaak klussen. 1-laags reinigingsdoeken zijn ideaal voor het reinigen van autoruiten en gereedschappen, het drogen van auto’s en handen, en het schoonmaken van uw werkplek.

Reinigingsdoeken 2-laags

2-laags reinigingsdoeken zijn sterke doeken voor de meest uiteenlopende schoonmaak klussen. Deze reinigingsdoeken zijn opgebouwd uit 2 lagen waarmee optimaal kan worden schoongemaakt zonder dat de doeken scheuren. 2-laags reinigingsdoeken hebben een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en daarom erg populair in de werkplaats, garage of schadeherstelbedrijf!

Reinigingsdoeken 3-laags

3-laags reinigingsdoeken zijn de meeste dikke en volumineuze doeken om mee te reinigen. Deze doeken zijn opgebouwd uit 3 lagen waardoor deze reinigingsdoeken extra sterk en zwaar zijn. Dankzij de 3 lagen hebben deze reinigingsdoeken een hoog absorptievermogen waardoor water, ontvetter, vuil, olie, teer, stof en ander verontreiniging volledig en snel kan worden opgenomen.

© Car Repair Online Products