• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Black Friday: nu 5% kassakorting op alles! En bekijk alle andere Black Friday deals

Doeken

Voor een optimale reiniging van het oppervlak, gebruikt u onze Reinigings- & Ontvettingsdoeken. Wat uw schoonmaakklus ook is, onze reinigingsdoeken zijn door de 1 laags, 2 laags en 3 laags kwaliteit voor alles geschikt. We hebben doeken voor eenmalig gebruik en sterke doeken die vaker gebruikt kunnen worden. Verwijder al het stof en vuil van ieder oppevlakte met de reinigingsdoeken van CROP.

Lees meer

Producten 1-24 van 41

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
Pagina van 2
per pagina

Doeken voor werkplaats, garage en schadebedrijven

CROP heeft een groot assortiment verschillende doeken die gebruikt worden in garages, werkplaatsen, schadeherstelbedrijven en andere organisaties. Ons assortiment doeken bestaat uit reinigingsdoeken, ontvettingsdoeken, kleefdoeken en andere doeken waarmee oppervlakken gereinigd en ontvet kunnen worden. Al deze doeken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten en zijn toepasbaar voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen.

Reinigingsdoeken met hoog absorptievermogen

Reinigingsdoeken zijn sterke en goed absorberende doeken waarmee oppervlakken en onderdelen gereinigd kunnen worden. Onze reinigingsdoeken zijn van professionele kwaliteit en staan bekend om hun hoge absorptievermogen. Hiermee kunnen de meest sterk vervuilde oppervlakken volledig schoongemaakt worden. De reinigingsdoeken in ons assortiment kunnen gebruikt worden met alle soorten thinners, ontvetters, verdunningen en andere soorten vloeistoffen. Onze reinigingsdoeken zijn te koop in verschillende kwaliteiten. Zo heeft u de keuze uit 1-laags, 2-laags en 3-laags reinigingsdoeken, die allen scheurvast en pluisvrij zijn!

Ontvettingsdoeken

Ontvettingsdoeken worden, zoals de naam al zegt, gebruikt i.c.m. ontvetters om oppervlakken, onderdelen en objecten te ontvetten voordat deze gespoten of geschilderd worden. Onze professionele ontvettingsdoeken kunnen gebruikt worden i.c.m. alle soorten ontvetters; zowel watergedragen als thinnergedragen ontvettingsmiddelen. Ontvettingsdoeken zijn siliconenvrij, pluisvrij en zijn ontzettend sterk. In ons assortiment heeft u een ruime keus uit verschillende ontvettingsdoeken van topmerken als COLAD, FINIXA, Chux en 3M.

Kleefdoeken

Kleefdoeken zijn statische doeken die gebruikt worden om het laatste stof en vuil van de auto te verwijderen voordat deze gespoten wordt. Onze kleefdoeken hebben een hoge kleefkracht waardoor de meest kleine stofdeeltjes aangetrokken, opgenomen en vastgehouden worden. Door een kleefdoek te gebruik is het oppervlak volledig schoon en stofvrij om professioneel spuitresultaat te leveren. Het gebruik van een kleefdoek voorkomt dat u na het spuiten stofdeeltjes uit de lak moet halen! In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten kleefdoeken. Van gladde kleefdoeken tot kleefdoeken met een gegolfde vorm voor de grote oppervlakken!

Dispensers en muurhouders voor reinigings- en ontvettingsdoeken

Met onze dispensers en muurhouders kunnen de rollen reinigingsdoeken en ontvettingsdoeken netjes worden opgehangen. Door een houder te gebruiken blijven de rollen schoon, droog en vrij van stof en vuil. Hierdoor blijven de reinigingsdoeken langer schoon en kan er makkelijk papier van de rol afgescheurd worden.

Doeken kopen?

Wilt u zelf reinigingsdoeken, ontvettingsdoeken of kleefdoeken kopen? Bekijk ons grote assortiment doeken en maak een keuze uit onze professionele doeken. Bestel voor 22.00 uur uw doeken online op Nonpaints.com en ontvang deze de volgende dag al in huis!

© Car Repair Online Products