• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Colormatch lampen

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren

Colormatch Lampen voor kleurherkenning in autolak

Colormatch Lampen zijn speciale verlichtingslampen voor het herkennen van kleurverschillen, lakfouten en andere lakfouten in autolak. Colourmatch lampen staan bekend om hun hoge waardes in aantal Lumen, Lux en zijn voorzien van Ultra High CRI+ COB LED technologie. Colormatch lampen zijn van essentieel belang voor professionele schadeherstellers, autospuiters, tijdens spotrepair of het detailen van een auto!

Kleurherkenninglampen met 2 temperaturen

Kleurherkenningslampen hebben twee standen die 2 verschillende kleurtemperaturen hebben. Hierbij kan de kleurtemperatuur van de Colormatch lamp worden aangepast van Koud (6500 Kelvin) naar Warm (4500 Kelvin). Dankzij de twee verschillende kleurtemperaturen kan de lak goed gecontroleerd worden op eventuele kleurverschillen die u alleen ziet bij daglicht of wanneer de auto binnen staat onder kunstlicht.

Colourmatch lampen voor Car-Detailers & Autopoetsers

Colormatch lampen worden ook gebruikt door professionele Car Detailers en Autopoetsers. Tijdens het detailen en polijsten van een auto, moet tussentijds de lak gecontroleerd worden op swirls, hologrammen, lakimperfecties en krassen. Met een Colourmatch lamp kunnen de swirls en krassen makkelijk in iedere autolak herkent worden. In ons assortiment hebben wij de professionele Colormatch Detailing lampen van SCANGRIP te koop; zowel in een handlamp, hoofdlamp als vaste lamp.

SCANGRIP Colormatch Lampen

SCANGRIP Colormatch Lampen zijn de beste kleurherkenningslampen die gebruikt worden door autospuiters en schadeherstellers voor het herkennen van kleurverschillen, lakfouten en andere defecten in autolak. De SCANGRIP ColourMatch lampen hebben een enorm hoge CRI waarde waardoor iedere foutje in de lak herkent kan worden. De kleurhekenningslampen van SCANGRIP worden ook gebruikt om vers gespoten lakken te controleren en kleurenstaaltjes op kleurechtheid.

Standaarden & Tripods voor SCANGRIP Colormatch lampen

Heeft u een SCANGRIP Colormatch lamp, of wilt u er één kopen? Naast de kleurherkenningslampen zelf, verkopen wij ook de bijbehorende Tripods. Deze kunnen gebruikt worden om de SCANGRIP Colormatch op een standaard te zetten. Hierdoor kunt u de lamp in hoogte verstellen en gemakkelijk in en door de werkplaats heen verplaatsen.

SCANGRIP Colourmatch lamp kopen?

Wilt u zelf een Colormatch lamp kopen? In ons assortiment hebben wij de professionele kleurherkenningslampen van SCANGRIP! Deze staan garant voor een hoogwaardige en professionele kwaliteit voor het aller beste resultaat. Op onze website Nonpaints.com, hebben wij de SCANGRIP lampen waaronder de MULTIMATCH 2, MULTIMATCH 3, D-MATCH, SUNMATCH 2 handlamp, MATCHPEN Inspectielamp, en de I-MATCH 2 Colormatch lamp voor om uw hoofd.

© Car Repair Online Products