Stickerverwijderaars

Stickerverwijderaars

Door het gebruik van stickerverwijderaars verwijdert u stickers en lijmresten van uw auto zonder de lak te beschadigen. Met onze stickerverwijderaars bespaart u uzelf tijd en is de klus zo gedaan. De hoogwaardige caramelschijven zijn hier ideaal voor. Naast de sticker zijn deze machines en schijven ook geschikt voor het verwijderen van de lijmresten!

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MONTI MBX Caramelschijf Rubberpad voor het verwijderen van stickers
  MONTI MBX Rubberpad Caramelschijf
  € 18,38 Adviesprijs € 24,90 € 17,00
 2. Power-Stripper Stickerverwijderaar
  Power-Stripper Stickerverwijderaar
  € 118,87 Adviesprijs € 199,00
 3. Rodcraft RC7091 Slijper Pneumatisch
  Rodcraft RC7091 MBX Slijper Pneumatisch
  € 436,00 Adviesprijs € 530,00
 4. Steunschijf voor SUPER-XL Caramelschijf
  Steunschijf voor SUPER-XL Caramelschijf
  € 14,95 Adviesprijs € 17,50

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stickers van auto verwijderen zonder lak te beschadigen

Stickers verwijderen van uw auto zonder de lak te beschadigen kan makkelijk en snel. Tegenwoordig zit er op de kwart van alle auto’s belletering en reclamestickers. Deze moeten regelmatig vervangen en verwijderd worden. Vroeger was dit een enorme en tijdrovende klus. Met onze stickerverwijderaar gaat het makkelijk en snel!

Hoe verwijder ik stickers van mijn auto?

Het verwijderen autostickers kunt u op verschillende manieren doen. De meeste mensen doen dit nog op de ouderwetse manier door een heteluchtpistool te gebruiken, waarbij de sticker en de lijm verwarmd wordt. Doordat de lijm van de sticker warm geworden is, laat de sticker zit makkelijker los maken. Deze methode is achterhaald en tijdrovend. Heeft u alles al geprobeerd en bent u op zoek naar een echte oplossing voor het makkelijk verwijderen van stickers van uw auto? Maak kennis met onze caramelschijf stickerverwijderaar!

Caramelschijf stickerverwijderaar

Een caramelschijf is de beste manier om stickers van auto’s te verwijderen. Een caramelschijf is een schijf die gemaakt is van natuurlijk rubber en kan veilig gebruikt worden op autolak, plexiglas, acrylglas en watergedragen lakken.

Hoe gebruik ik een caramelschijf?

Een caramelschijf kunt u op diverse manier gebruiken. Doormiddel van een speciale bijbehorende stift/verloop, kan de schijf aangesloten worden op uw accuboormachine. Hierdoor hoeft u geen aparte machine aan te schaffen om stickers voor uw auto te verwijderen, maar gebruikt u makkelijk en draadloos uw accuboomrachine. Heeft u liever toch een speciale machine om de stickers te verwijderen? Bij CROP heeft u een brede keus aan verschillende elektrische stickerverwijderaars en machines op lucht. Deze machines zijn speciaal hier voor ontwikkeld en hebben een begrensd toerental zodat u niet door de lak kan gaan.

Verwijder ook lijmresten, dubbelzijdig tape en siertape

Naast stickers bent u ook in staat om met een caramelschijf lijmresten, dubbelzijdig tape en siertape te verwijderen. Deze lijmrestenverwijderaar verwijdert de lijmresten en tape als sneeuw voor de zon. Deze oplossing is ideaal geschikt voor autoschadeherstellers, detailers en schilders.

Kortom, wacht niet langer en kies de makkelijkste manier om uw stickers en lijmresten eenvoudig van uw auto te verwijderen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.