• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Rechte slijpers

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rechte slijpers

Rechte slijpers zijn slijpmachines met een rechte slijpkop die een compact formaat hebben, licht in gewicht zijn en goed in de hand liggen. Een rechte slijper is speciaal ontwikkeld om zeer nauwkeurig te slijpen en frezen. Hierdoor wordt een rechte slijper veel gebruikt om houtrot te behandelen en deze te verwijderen. Bij CROP kan je een rechte slijper kopen die elektrisch, pneumatisch is of op accu werkt.

Rechte slijpmachine gebruiken?

Wil jij een rechte slijpmachine gebruiken om secuur te slijpen of op plekken te komen waar een haakse slijper niet komt? Je kan een slijpmachine met rechte kop gebruiken om metaal te slijpen op moeilijk bereikbare plekken. Een rechte slijper heeft een dun design waardoor je de slijpmachine als een pen kan vasthouden. Dankzij de rechte slijpkop kom je makkelijk op plekken die moeilijk te bereiken zijn.

Houtrot frees

Houtrot frees is een rechte slijper om rot hout te behandelen. Een houtrot frees werkt als een slijpmachine waarmee je verrot hout kan wegfrezen. Door houtrot te behandelen met een rechte slijper kan je zelf dit verwijderen waardoor een kozijn, deur of ander oppervlak weer als nieuw wordt! Bij CROP heb je de keuze uit een pneumatische of elektrische houtrotfrees die een krachtige motor hebben met een regelbaar toerental.

Elektrische rechte slijper

Elektrische rechte slijper is de meest gebruikte slijpmachine met een rechte kop. De rechte slijper werkt elektrisch dankzij de stroomkabel. Dankzij de lange elektriciteitskabel heb je met de rechte slijper optimale bewegingsvrijheid. Het voordeel van een elektrische rechte slijper is dat je geen perslucht van de compressor nodig hebt. Overal waar stroom is kan je deze elektrische rechte slijpmachibe gebruiken.

Rechte slijper kopen?

Wil jij een rechte slijper kopen om elektrisch of pneumatisch te slijpen? Op Nonpaints.com heb je een ruime keuze uit verschillende slijpers met een rechte kop van top merken als RUPES, Monti MBX en RODAC. Bestel voor 22.00 uur je rechte slijper en ontvang deze de volgende dag in huis.

© Car Repair Online Products