Slagmoersleutels

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RODAC RC3850
  RODAC RC3850 Slagmoersleutel 3/4" Twin Hammer
  € 356,25 Adviesprijs € 544,00
 2. RODAC RC2770 Haakse Slagmoersleutel 1/2"
  RODAC RC2770 Haakse Slagmoersleutel 1/2"
  € 332,80 Adviesprijs € 416,00
 3. RODAC RC2790 Slagmoersleutel 1/2" Twin Hammer
  RODAC RC2790 Slagmoersleutel 1/2" Twin Hammer
  € 216,00 Adviesprijs € 270,00
 4. RODAC RC762L
  RODAC RC762L Slagmoersleutel met lange as 1"
  € 451,25 Adviesprijs € 672,00
 5. RODAC RC3770 Slagmoersleutel 3/4" Twin Hammer
  RODAC RC3770 Slagmoersleutel 3/4" Twin Hammer
  € 360,05 Adviesprijs € 610,00
 6. RODAC 1007401A
  RODAC 1007401A Swing Hammer Slagmoersleutel 1"
  € 926,25 Adviesprijs € 1.294,00

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slagmoersleutels; het los- & vastdraaien van moeren en bouten

Slagmoersleutel is een stuk gereedschap dat gebruikt wordt voor het los- en vastdraaien van moeren en bouten. Slagmoersleutels worden veel gebruikt in garages, werkplaatsen, auto- en bandenbedrijven. Hierbij wordt de slagmoersleutel ingezet bij het monteren en demonteren van velgen op de auto. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten slagmoersleutels die werken op accu, perslucht of elektriciteit.

Accu Slagmoersleutels

Accu slagmoersleutel is ideaal geschikt wanneer u niet beschikt over perslucht of elektriciteit. Deze slagmoersleutels beschikken over krachtige accu's waardoor deze draadloos kunnen werken. Hierdoor bent u met een accu slagmoersleutel zeer mobiel zodat u zelfs op locatie de wielbouten los- of vast kunt draaien op iedere auto!

Pneumatische Slagmoersleutels voor perslucht

Pneumatische slagmoersleutels werken op perslucht die vanuit de compressor gegenereerd wordt. Door de hoge druk aan perslucht vanuit de compressor, zijn pneumatische slagmoersleutels enorm krachtig waardoor ze geschikt zijn voor de meest zware klussen! Hoe vast de bout ook zit, met een perslucht slagmoersleutel krijgt u ze gegarandeerd los. In autobedrijven, garages en werkplaatsen zijn de pneumatische slagmoersleutels dan ook enorm populair.

Doppen voor slagmoersleutels

Om bouten met een slagmoersleutel los te draaien, moet u een dop op het bitje van de slagmoersleutel plaatsen. De dop is een verloopstuk die ervoor zorgt dat u met dezelfde slagmoersleutel verschillende groottes van bouten kunt los- of vastdraaien. Met verschillen krachtdoppen kunt u alle wielbouten en moeren los- en vastdraaien! Bij CROP heeft u naast slagmoersleutels ook een ruime keus uit verschillende losse doppen en complete sets waarin verschillende maten krachtdoppen zitten.

Slagmoersleutel kopen? Hier moet u op letten!

Bij het kopen van een slagmoersleutel moet u op een aantal punten letten. Een slagmoersleutel wordt gebruikt voor het los- en vastdraaien van wielbouten, moeren en andere bouten. Het is daarom belangrijk om er voor te zorgen dat u een slagmoersleutel koopt die voldoende kracht heeft om iedere bout los- of vast te draaien! Daarnaast moet u een keuze maken uit een slagmoersleutel op accu, perslucht of elektriciteit. Beschikt u niet over een compressor? Dan is een elektrisch of accu slagmoersleutel een perfecte oplossing! Gaat u de slagmoersleutel veel gebruiken en heeft u een compressor? Ga dan beslist voor een pneumatische slagmoersleutel! Deze zijn het meest duurzaam en leveren een enorme kracht!

Slagmoersleutels met doppen in een koffer!

Koopt u liever een slagmoersleutel inclusief bijpassende doppen in een handige koffer? Bij CROP heeft u de keuze uit verschillende sets waarin de slagmoersleutel zit in combinatie met verschillende doppen. Hierdoor heeft u direct alles bij de hand zodat u direct kunt beginnen met het los- en vastdraaien van bouten!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.