• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Excentrische schuurmachine

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 75

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Excentrische schuurmachines

Ben je opzoek naar een excentrische schuurmachine? Bij CROP heb je een ruime keus uit verschillende soorten excentrische schuurmachines. Deze schuurmachine met excentrische schuurbeweging zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel jouw excentrische schuurmachine voor 22.00 uur en ontvang deze morgen al in huis!

Schuurmachine met excentrisch roterende beweging

Een excentrische schuurmachine is een machine die niet alleen roteert, maar tijdens het roterende ook een uitslag heeft. Deze uitslag noemt men een schuuruitslag. Tijdens het schuren met een excentrisch roterende schuurmachine, maakt de schuurzool van de machine een dubbel beweging om zijn eigen as. Door deze schuuruitslag wordt er tijdens het schuren minder warmte gecreëerd dan bij enkel een roterende beweging. Door te schuren met een excentrisch roterende machine behaal je een mooier, egaler en strakker schuurbeeld.

De excentrische schuurmachine

De excentrische schuurmachine is een comfortabele machine om lang mee te schuren. Op de schuurmachine bevindt zich de startknop of -klep waarmee je de machine start. Daarnaast beschikken deze machines over een regelbaar toerental. Hierdoor heb je een perfecte controle over het aantal toeren tijdens het schuren. De meeste excentrische schuurmachines hebben een Velcro klittenband schuurzool waarop het schuurpapier bevestigd kan worden. In de schuurzool van de machine zijn gaten gevestigd. De stofgaten zorgen er voor dat tijdens het schuren het schuurstof afgezogen kan worden. Achterop de machine zit de mogelijkheid tot stofafzuiging. Hierop kan een stofzuigerslang of Venturi geplaatst worden, die tijdens het schuren het schuurstof afzuigt. Door te schuren met stofafzuiging behaal je een mooier schuurbeeld, gaat je schuurpapier minder snel vollopen en is het beter voor je eigen gezondheid.

Voor alle soorten oppervlakten

De schuurmachine met excentrisch roterende beweging is geschikt voor het schuren van grote en vlakke oppervlakken zoals metaal, kunststof, hout, glas, verf en autolak. Deze schuurmachines zijn veelal eenvoudig in gebruik waardoor deze door iedereen gebruikt kunnen worden. Van de echte professional tot de meest veeleisende doe-het-zelver of particulier.

Welke excentrische schuurmachines zijn er te koop?

Schuurmachines met een excentrische schuuruitslag zijn er in vele verschillende modellen te koop. Tegenwoordig beschikken bijna alle schuurmachines over een excentrisch roterende beweging. Dit omdat je tijdens het schuren met een excentrische machine vele malen mooier schuurt. Deze excentrische schuurmachines zijn te koop in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Van handpalm schuurmachines tot schuurvijlen en kleine compacte schuurmachines voor kleine schuurwerkzaamheden. Zowel ronde als rechthoekige en driehoek schuurmachines. Bekijk ons complete assortiment of vraag één van onze productspecialisten om je verder te helpen bij het kopen van jouw excentrische schuurmachine!

© Car Repair Online Products