• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Black Friday: nu 5% kassakorting op alles! En bekijk alle andere Black Friday deals

Noverox

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Noverox roestomvormer

Noverox roestomvormer is een roeststop die direct op roest kan worden aangebracht om roest op metaal in te kapselen. Noverox roestomvormer is wit van kleur en wordt zwart zodra het droog is. Nadat de roestomvormer droog is, laat Noverox een anti roest beschermlaag achter. Hiermee wordt corrosie, oxidatie en roest preventief tegen gegaan.

Noverox anti roest

Hoewel Noverox een roestomvormer is, zorgt het product ook direct voor een anti roest bescherming op metaal. Noverox droogt zwart op en vormt direct een stabiele verbinding dat zorgt voor een beschermlaag met anti roest werking. Daardoor voorkom je met de Noverox roestomvormer in de toekomst dat metaal gaat roesten. Hierdoor wordt het product ook Noverox anti roest genoemd.

Noverox roestomvormer gebruiksaanwijzing

Noverox roestomvormer gebruiksaanwijzing vind je op het etiket van het product. Ga je de roestomvormer van Noverox gebruiken, hanteer dan onderstaande stappen die je als gebruiksaanwijzing kan gebruiken.

  1. Verwijder zo veel mogelijk roest met een staalborstel.
  2. Spoel het oppervlak af met water.
  3. Breng Noverox roestomvormer aan in meerdere dikke lagen (minimaal 2).
  4. Wanneer Noverox roestomvormer van wit naar zwart kleurt, betekent dit dat het droog is.
  5. Tip: breng Noverox roestomvormer aan op een vochtig oppervlak.

Roest behandelen met Noverox

Roest behandelen doe je met Noverox roestomvormer. Deze roeststop is geschikt voor professioneel gebruik om roest te behandelen, roest te verwijderen en direct te stoppen. Door met Noverox roest te behandelen kapsel je corrosie in waardoor roest in metaal zich niet verder kan verspreiden. Hierdoor is Noverox de beste roestomvormer en roeststop op de markt! Noverox kan je aanbrengen met de kwast of spuiten middels de spray.

Noverox spray

Noverox spray is een spuitbus roestomvormer die makkelijk in gebruik is. Spuit de roestomvormer uit de Noverox spray rechtstreeks op roest en zet het om in een beschermlaag met anti roest werking. Schud de Noverox spray goed voor gebruik en breng de roestomvormer aan in 2 dikke lagen. Klaar met de spuitbus? Draai de Noverox spray om en spuit het ventiel leeg.

Noverox kopen?

Noverox kopen om roest te stoppen en om zetten in een anti roest laag? Bij CROP kan je ieder Noverox product kopen uit een groot en breed assortiment. Bestel Noverox voor 22.00 uur en ontvang je roestomvormer de volgende dag in huis.

© Car Repair Online Products