• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Pompenreinigers

Het goed onderhouden van spuitcabines en verfmengruimtes is erg belangrijk. Met de pompenreinigers uit ons assortiment houdt u uw apparatuur netjes en schoon. Gebruik de pompenreinigers voor het schoonmaken van spuitpompen, spuitpistolen en verfspuitonderdelen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pompenreinigers voor spuiterijen, schadebedrijven en Industrie

Pompenreinigers zijn speciale reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van spuitpompen, vloeren in spuitcabines en mengruimtes, verfspuiten, onderdelen en meer! Dankzij de veelzijdigheid van het product, kunnen pompenreinigers ingezet worden voor het doeltreffend reinigen van alle aspecten binnen autoschadeherstel bedrijven, spuiterijen en in de Industrie.

Verwijderen van lakken uit drukvaten

Pompenreinigers worden in de basis gebruikt bij het reinigen van spuitpompen en drukvaten. Spuitpompen waarin lak heeft gezeten, dienen na gebruikt schoon gemaakt te worden. Met onze krachtige pompenreinigers verwijdert u epoxylakken, Polyurethaan lakken, acryl lakken en 2-compontenten verven, uit ieder drukvat!

Reinigen van roosters en vloeren in mengruimtes en spuitcabines

Door het aanmaken van de verf of het spuiten van de lak, worden vloeren en roosters in mengruimtes en spuitcabines vies. Na verloop van tijd zitten deze onder de verfspetters en spuitnevel. Om de roosters en vloeren in de spuitcabine of mengkamer te reinigen, wordt een pompenreiniger gebruikt. Deze maakt makkelijk en snel alles schoon en verwijderd iedere lak, verf of 2-componenten lak als sneeuw voor de zon.

Schoonmaken van verfspuiten

Zit uw spuitpistool onder de verf en wilt u deze schoonmaken? Met een pompenreiniger verwijdert u iedere lak, coating of 2-componenten verf van het spuitpistool zonder de verfspuit aan te tasten. De pompenreiniger maakt ieder lakpistool doeltreffend schoon!

Pompenreiniger kopen?

Wilt u een pompenreiniger kopen om uw drukvat schoon te maken? Bestel deze dan online op Nonpaints.com en ontvang deze de volgende dag in huis. Onze pompenreinigers zitten verpakt in een 20 liter voordeelverpakking tegen een extra scherpe prijs.

© Car Repair Online Products