• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Slanghaspels

Bij CROP vindt u een uitgebreid assortiment in slanghaspels, voor in uw werkplaats, garage of magazijn. Denk aan haspels met luchtslangen voor perslucht gereedschap, stroomhaspels met elektrische stroomkabel en waterhaspels met waterslang. U hebt de keuze uit de populaire automatische kabelhaspels voor aan de muur, of kies voor verrijdbare haspels op wielen.

Lees meer

Producten 1-24 van 41

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
Pagina van 2
per pagina

Slanghaspels in alle soorten en maten

CROP heeft een groot assortiment slanghaspels in alle soorten en maten. Van traditionele slanghaspels die aan de muur gehangen kunnen worden, tot haspels op wielen die verrijdbaar zijn. Binnen ons assortiment slanghaspels, hebben we verschillende haspels met persluchtslangen, waterslangen, stroomkabels of afzetlinten. Hierdoor is er voor iedere toepassing een geschikte slanghaspel te koop!

Slanghaspel voor aan de muur

Bent u op zoek naar een slanghaspel voor aan de muur? Dan heeft u bij CROP een ruime keus uit verschillende soorten haspels die eenvoudig aan iedere muur te bevestigen zijn. Onze wandslanghouders beschikken over een automatisch slang oprolsysteem die de slang in de haspel zelf oprolt zonder knikken of knopen. Hierdoor blijft uw slang keer op keer optimaal functioneren en gaat deze ook aanzienlijk langer mee. Deze slanghaspels voor aan de muur zijn voorzien van een sterke kunststof behuizing die zowel geschikt is voor binnen en buiten gebruik.

Slanghaspel voor luchtgereedschap

Luchtslanghaspel is een slanghaspel met perslucht slang die speciaal geschikt is voor pneumatisch gereedschap. Denk hierbij aan het aansluiten van uw pneumatische slagmoersleutel, slijpmachine, boormachine, schuurmachine of verfspuit. Deze slanghaspels voor luchtgereedschap zijn leverbaar in diverse lengtes en uitvoeringen. Bent u op zoek naar een luchthaspel met een extra lange slang? Of heeft u liever een compactere haspel met een korte slang? Bij CROP kunt u terecht voor al uw luchtslanghaspels in diverse maten en soorten.

Slanghaspel met elektriciteit

Stroomhaspel is een haspel met een 220 Volt elektrokabel. Deze slanghaspel met elektriciteit mag niet ontbreken in uw werkplaats. Dankzij de muurbevestiging is de stroomhaspel overal in uw garage of werkplaats aan de muur te plaatsen. Dankzij de lange elektrische kabel, beschikt u overal in uw werkplaats over elektriciteit. Hierdoor is iedere werkplek voorzien van elektriciteit. Dit scheelt u een hoop gedoe met verlengsnoeren of kapotte kabels van uw machines. Na gebruik wordt de stroomkabel automatisch opgerold dankzij het automatisch oprolsysteem. Hierdoor valt u niet over snoeren of kabels en ziet uw werkplaats er schoon en opgeruimd uit.

Waterslanghaspel

Slanghaspel met waterslang is de meest gebruikte haspel. Deze komt u niet alleen in bedrijven tegen, maar vindt u ook in en rondom ieder huis. CROP biedt u een ruim assortiment verschillende soorten waterslanghaspels. Deze waterhaspels zijn te koop in verschillende soorten lengtes en uitvoeringen. Heeft u liever een korte slang? Of heeft u een groot terrein of tuin waardoor u liever een lange waterslang heeft? Alle waterslanghaspels zijn voorzien van een automatisch oprolsysteem. Als u klaar bent trekt u simpel een keer kort aan de slang, en deze rolt zich vanzelf automatisch op zonder knikken of knopen. Simpel en eenvoudig!

Slanghaspel kopen?

Wilt u een slanghaspel kopen voor uw bedrijf, werkplaats, garage of huis? Koop al uw slanghaspels online op Nonpaints.com voor 22.00 uur en ontvang deze de volgende dag in huis. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste haspel? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

© Car Repair Online Products