• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Onderdelenwagens

Houd de losse onderdelen in uw werkplaats veilig bij elkaar met een onderdelenwagen. Een onderdelenwagen is een handig product bij het opbergen van onder andere auto-onderdelen, schroeven, boutjes en moertjes. Ga voor de meest professionele onderdelenwagen op de markt: The Ultimate Onderdelenkar. Voor het veilig opbergen van motorkappen zonder deze te beschadigen is de Hoody-Caddy uitermate geschikt. Bekijk hieronder ons hele assortiment.
Lees meer

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Spare Parts Car STANDARD DE LUXE with Wooden Shelves
  FINIXA Onderdelenkar met houten legborden
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 611,09 € 505,03 Adviesprijs € 814,78
 2. Parts Car - The Ultimate Medium
  The Ultimate Onderdelenkar - Medium
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 385,99 € 319,00 Adviesprijs € 482,79
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Onderdelenwagens voor Werkplaats & Garage

Onderdelenwagens zijn speciale karren die gebruikt worden in de werkplaats en garage voor het opbergen van auto-onderdelen, gereedschappen, machines, moertjes, schroeven, boutjes en andere losse onderdelen of voorwerpen. Onderdelenkarren zijn gemaakt van hoogwaardig materialen, waardoor de wagens sterk genoeg zijn voor intensief gebruik in de werkplaats en garage. Doordat de werkplaatskarren uitgerust zijn met sterke en grote wielen, kunnen de wagens makkelijk door de werkplaats gerold en verplaatst worden.

Verrijdbare Onderdelenkarren

Verrijdbare onderdelenkarren zijn uitgerust met robuuste wielen die sterk genoeg zijn om de onderdelenwagen makkelijk door de werkplaats te rollen. Dankzij de gemonteerde zwenkwielen is een onderdeelkar makkelijk in iedere richting te verrijden en verplaatsen. De wielen zijn groot genoeg om over ieder soort vloer heen te rijden zonder dat de wagen met onderdelen vastloopt. Zelfs over roostervloeren zijn onze onderdelengwagens te rijden. Hierdoor kunnen deze karren ook in de spuitcabine gerold worden!

Werkplaatskar voor auto-onderdelen

Onze werkplaatskarren zijn ideaal geschikt voor het opbergen van losse auto-onderdelen en carrosseriedelen. Om die reden worden deze onderdelenwagens gebruikt tijdens het uitvoeren van een reparatie aan een auto. 
Losse deuren, motorkappen, spoilers, dorpels en andere onderdelen van een auto, kunnen schadevrij worden opgeborgen in de werkplaatswagen. Onze hoogwaardige onderdelenkarren zijn populair binnen professionele schadebedrijven, carrosseriebouw bedrijven, autogarages, magazijnen en andere werkplaatsen.

Zelf in te delen onderdelenkar

Wanneer u bij ons een onderdelenwagen koopt, kunt u deze naar eigen wens indelen. Dankzij de variabelen, kunnen de planken in de onderdelenkar geplaatst worden zoals u dat wilt. Of u nu grote onderdelen in de kar wilt plaatsen of meerdere kleine auto-onderdelen; bij iedere kar is er een perfecte oplossing voor de beste bergruimte. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende groottes van het wiel die onder de onderdelenwagens zitten. Van standaard 100mm wielen tot grote luchtbanden die over roostervloeren gereden kunnen worden.

Onderdelenwagens voor Motorkappen & Ruiten

Bent u opzoek naar een onderdelenwagen waarin u motorkappen of autoruiten schadevrij kunt opbergen? Onze werkplaatskarren voor motorkappen en ruiten, zijn uitgerust met robuuste wielen en schuim rondom de dragers waardoor iedere motorkap en autoruit schadevrij kan worden opgeborgen. Zelfs tijdens het verplaatsen van de onderdelenwagen blijft de motorkap en autoruit in de werkplaatskar onbeschadigd! Dankzij het grote formaat passen alle motorkappen en ramen, van iedere auto in deze karren.

Onderdelenkar kopen?

Wilt u een onderdelenwagen kopen? Bekijk ons grote assortiment werkplaatskarren op onze website Nonpaints.com. Al onze karren voor in de werkplaats en garage zijn van hoogwaardige en professionele kwaliteit. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste werkplaatswagen? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste kar voor in uw werkplaats of garage!

© Car Repair Online Products