• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

RAL kleuren

Wij hebben een ruim assortiment in RAL kleuren in spuitbus. Zowel 1K als 2K RAL-spuitbussen zijn te koop. Onze spuitbussen zijn verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. Daarnaast is ieder RAL-nummer in een spuitbus verkrijgbaar.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 78

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

RAL-kleuren in Spuitbus

RAL-kleur in Spuitbus is een spray dat is afgevuld met een kleur verf op basis van een RAL-nummer. CROP heeft het grootste assortiment van alle RAL-kleuren in Spuitbus. Naast het feit dat wij iedere RAL-kleur in spuitbus kunnen leveren, heeft u ook de keuze uit hoogglans, zijdeglans of mat. Zowel in een standaard 1K spuitbus als een exclusieve 2-componenten spuitbus dat direct beschermt is tegen krassen, stoten, benzine, weer, vergeling en overige invloeden van buitenaf.

Verf spuitbus op RAL-nummer

Bent u opzoek naar een verf spuitbus op RAL-nummer? Bij ons kunt u terecht voor het kopen van spuitbus in iedere RAL-kleur. Deze RAL spuitbussen zijn afgevuld met een hoogwaardige lak die een geweldige dekking heeft, duurzaam is en bestand is tegen stoten, krassen en andere invloeden. De spuitbussen hebben een geweldige verneveling van de verf waardoor de RAL-kleur strak, egaal en dekkend gespoten kan worden met een fantastisch en professioneel eindresultaat.

RAL-kleuren in 3 glansgraden

Onze spuitbussen met RAL-kleuren zijn leverbaar in 3 glansgraden. Bij het kopen van RAL spuitbus heeft u de keuze uit hoogglans, zijdeglans en mat. Naast de kleurkeuze heeft u een bepaalde wens voor een uitstraling van de lak. Hierbij heeft hoogglans de diepe, sterk reflecterende glans, creëert zijdeglans een tussenweg tussen hoogglans en mat, waarbij mat zorgt voor een doffe en stoere uitstraling. Kies bij het kopen van een RAL spuitbus de glansgraad die bij uw spuitklus past!

Hoogglans RAL spuitbus

Een hoogglans RAL spuitbus is een verf met 100% glans effect. Wanneer u de RAL spuitbus met glans lak spuit, droogt de verf hoogglans op. Hierdoor creëert u een diep reflecterende glans waardoor de RAL-kleur prachtig uitkomt. Een hoogglans RAL lak spray is populair voor het spuiten van de meest uiteenlopende toepassingen.

Zijdeglans RAL spuitbus

Een zijdeglans RAL spuitbus is een verf met 50% glans effect. Een zijdeglans spuitbus met RAL verf zit tussen hoogglans en mat in. Wanneer de RAL spuitbus gespoten wordt droogt de lak zijdeglans op. Een fantastische verf voor een unieke uitstraling!

Mat RAL spuitbus

Een matte RAL spuitbus is een verf met 10% glans effect. Wanneer u de RAL spuitbus met matte lak spuit, droogt de verf dof mat op. Hierdoor creëert u een stoere en unieke straling! Een RAL spuitbus met matte verf is enorm populair bij het spuiten van kozijnen, deuren en andere toepassingen waar een matte uitstraling benodigd is.

2K Spuitbus op RAL kleur

Een RAL-kleur in 2K spuitbus kopen? Bij CROP heeft u de exclusieve mogelijkheid om iedere RAL kleur te bestellen in een 2-componenten spuitbus. Onze ervaren kleurmakers zijn in staat om ieder RAL kleurnummer te mengen en af te vullen in SprayMax 2-componenten spuitbus. Een 2K RAL spuitbus is de meest professionele spuitlak die er te koop is. De 2K verf wordt extreem hard waardoor deze bestand is tegen chemicaliën, benzine, krassen, de meest extreme weersinvloeden en vergeling.

Welke spuitbussen RAL-kleuren kunnen wij leveren?

Als grootste webwinkel in spuitbussen, kunnen wij ieder RAL-kleurnummer in een spuitbus leveren. Van de meest standaard RAL kleuren tot exclusievere RAL-nummers met metallics erin verwerkt. Zie hieronder een lijst met RAL-nummers die wij onder andere kunnen leveren:

 • Geeltinten: RAL1000 t/m RAL1037
 • Oranjetinten: RAL2000 t/m RAL2013
 • Roodtinten: RAL3000 t/m RAL3033
 • Violettinten: RAL4001 t/m RAL4012
 • Blauwtinten: RAL5000 t/m RAL5026
 • Groentinten: RAL6000 t/m RAL6038
 • Grijstinten: RAL7000 t/m RAL7048
 • Bruintinten: RAL8000 t/m RAL8029
 • Wit- & Zwarttinten: RAL9001 t/m RAL9023
© Car Repair Online Products