• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Velgenreparatie

Schade aan uw velgen is vaak niet volledig te voorkomen, bijvoorbeeld beschadigingen door een stoeprand of ander obstakel. Met onze velgenreparatie producten herstelt u uw beschadigde velgen eenvoudig en snel. CROP biedt een ruim assortiment in onder andere hoogwaardige velgenlakken voor het spuiten van ieder type velg tot aan speciale reparatiesetjes en plamuren.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Velgenreparatie producten

Onze velgenreparatie producten zijn professionele producten voor het herstellen van stoeprandschade en beschadigde velgen. Met onze velgen reparatieproducten zien uw velgen er als nieuw uit, waardoor de auto er weer prachtig uitziet. CROP heeft een uiterst groot assortiment aan verschillende producten voor het repareren van beschadigde velgen. Van hoogwaardige plamuren tot speciale velgenlakken, blanke lakken en primers!

Stoeprandschade op velg repareren

Stoeprandschade is een veel voorkomend probleem tijdens het in- of uitparkeren van de auto. Doordat de velg tegen de stoeprand aankomt, ontstaat er schade op uw aluminium of metalen velg. Stoeprandschade doet afbreek aan de mooie velgen onder uw auto. Om die reden is het dan ook noodzakelijk om de stoeprandschade op uw velg te repareren. Met onze professionele reparatieproducten herstelt u zelf de schade op uw velg die veroorzaakt is door de stoeprand. Van hoogwaardige 2-componenten plamuren om de velg weer strak te krijgen, tot speciale velgenlakken in spuitbus en blik.

Zelf velgen spuiten

Zijn de velgen van uw auto oud en beschadigd en wilt u deze in een nieuwe kleur spuiten? Met onze velgenlak spuitbussen kunt u zelf de velgen spuiten. Dankzij ons groot assortiment spuitbussen heeft u een ruime keus uit diverse kleuren, waaronder standaard velgenzilver, Gun Metal Metallic, Steel Wheel en andere kleuren lak voor uw velgen. Voor iedere velg hebben wij de juiste kleur lak.

Alle kleuren velgenlak

Bij CROP heeft u de mogelijkheid om alle kleuren van velgen te kopen in een hoogwaardige verf. Onze ervaren kleurmakers maken de kleur van de verf aan de hand van de door u opgegeven kleurcode of -naam van de velg. De velgenlak kleur vullen wij vervolgens af in een spuitbus of blik waarna u uw velgen kunt gaan spuiten!

2-componenten lak voor velgen

Een 2K lak is een speciale 2-componenten verf die, dankzij de verharder, extreem hard wordt. Om die reden is een 2-componenten lak een fantastische verf om velgen te spuiten. Dankzij de 2-componenten hoeft deze velgenlak niet afgespoten te worden met een blanke lak. De 2K lak op de velgen is direct beschermt tegen remstof, remvloeistof, pekel, strooizout, steenslag en andere invloeden van buitenaf. Onze 2-componenten spuitbussen velgenlak zijn te koop in alle standaard effen kleuren van velgen.

Velgen plamuren?

Zijn uw velgen ernstig beschadigd en wilt u deze weer strak krijgen? Door uw velgen te plamuren herstelt u de beschadigde velgen en zien deze er weer strak uit. Veelal tijdens het in- en uitparkeren van de auto raken velgen ernstig beschadigd. Voordat u de velgen opnieuw gaat spuiten, raden wij ten alle tijden aan deze van te voren te plamuren zodat deze weer hun originele vorm hebben.

Spuitstandaard voor velgen

Een velgenspuitstandaard is een speciale standaard waarop velgen gelegd kunnen worden om deze op professionele wijze te spuiten met een nieuwe lak. Deze spuitstandaarden bieden plek om 1, 2, 3 of 4 velgen tegelijk te spuiten. Daarnaast kunnen de velgen op de spuitstandaard gedraaid worden, waardoor u van alle kanten het wiel optimaal kunt spuiten.

Andere reparatie onderdelen

Naast onze velgenreparatie producten bieden we u ook een ruim assortiment aan verschillende andere soorten smartrepair producten. Neem een kijkje in onze andere categorieën om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

  • Bumperreparatie
  • Interieurreparatie
  • Kunststofreparatie
  • Koplampreparatie
  • Lakfoutenreparatie
  • Ruitenreparatie
  • Steenslagreparatie

Bestel nu velgenreparatie producten online!

Alle producten zijn bij ons op voorraad en worden direct uitgeleverd. Bestel voor 22.00 uur uw velgenreparatie product en ontvang deze morgen al in huis. Heeft u verder nog vragen voor het herstellen van uw velgen? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

© Car Repair Online Products