Steenslagreparatie

Iedere autorijder heeft er wel last van: steenslagschade. Met onze steenslagreparatie-producten repareert u eenvoudig en snel zelf steenslagschade. Producten zoals autolak stiften en spuitbussen die op kleurcode van de auto worden gemaakt tot aan uitgebreide steenslagreparatiesets. U kunt er ook voor kiezen om uw auto preventief te beschermen tegen steenslagschade. Bekijk hiervoor eens onze lakbeschermingsfolie. Deze speciale folie beschermt de lak tegen steenslag.

16 producten

12 24
 1. Schuurpen voor Spotrepair & Steenslagschade
  Schuurpen voor Spotrepair & Steenslagschade
  € 11,93 Adviesprijs € 16,95
 2. Navullingen voor Schuurpen
  Navullingen voor Schuurpen
  € 9,17 Adviesprijs € 14,25
 3. Lakpen autolak - op kleur gemaakt
  Lakpen autolak - op kleur gemaakt
  € 14,95 Adviesprijs € 19,00
 4. Lege lakpen voor autolak 20ml
  Lege lakpen voor autolak 20ml
  € 2,75 Adviesprijs € 3,80 € 2,20
 5. Micro Aantipstaafjes voor spotrepair Starter-Set
  Micro Aantipstaafjes voor spotrepair Starter-Set
  Rating:
  100%
  € 5,99 Adviesprijs € 8,25
 6. 3M Anti-Steenslag Bescherming in Spuitbus
  3M Anti-Steenslag Bescherming in Spuitbus
  € 9,71 Adviesprijs € 12,95
 7. HPX Schuurpen & Roestverwijderstift
  HPX Schuurpen & Roestverwijderstift
  € 5,39 Adviesprijs € 7,88
 8. FINIXA Steenslagreparatiehars 20 gram
  FINIXA Steenslagreparatiehars 20 gram
  € 22,99 Adviesprijs € 29,00
 9. TWENTEC Steenslag Economy Kit TW6806
  TWENTEC Steenslag Economy Kit TW6806
  € 363,99 Adviesprijs € 474,00
 10. TWENTEC Steenslag Starter Kit TW6805
  TWENTEC Steenslag Starter Kit TW6805
  € 331,74 Adviesprijs € 432,00
 11. FINIXA Anti Steenslag in Spuitbus 400ml
  FINIXA Anti Steenslag in Spuitbus 400ml
  € 5,40 Adviesprijs € 7,20

16 producten

12 24

Steenslagreparatie producten

Onze steenslagreparatie producten zijn professionele producten voor het herstellen van steenslagschade op de lak van de auto. Met onze steenslag reparatieproducten ziet de lak op de auto er weer als nieuw uit en heeft u de lakschade door steenslag gerepareerd.

Zelf steenslagschade repareren

Om zelf steenslagschade op de lak te repareren, kunt u gebruik maken van onze reparatieproducten voor lakschade door steenslag. Wij verkopen alle producten om zelf steenslag te repareren op iedere autolak. Van een speciale lakstift op kleurcode van de auto, tot lakstiften primer, blanke lak en schuurpennen om de steenslagschade op te schuren.

Lakstift autolak om steenslagschade te repareren

Om steenslagschade te repareren, maakt u gebruik van een lakstift met autolak op kleurcode van de auto. Wij maken de autolak stift aan de hand van het originele recept van de kleur van de auto. Hierdoor komen onze lakstiften met autolak 100% overeen met de kleur op uw auto, waardoor u de lakschade kunt repareren en camoufleren.

Voorkom dat de auto gaat roesten

Door steenslag te repareren herstelt u niet alleen de lakschade waardoor de auto er weer mooi uitziet, maar u voorkomt ook dat de auto gaat roesten. Wanneer er lakschade ontstaat door steenslag, is het metalen onderdeel van de auto onbeschermd. Hierdoor bestaat de kans dat het metaal op den duur gaat roesten. Door steenslagschade direct te behandelen en repareren, voorkomt u dat de auto gaat roesten!

Schuurpen om steenslagschade op te schuren

Wanneer u lakschade heeft door steenslag, wilt u op de schadeplek nieuwe autolak aanbrengen. Om er voor te zorgen dat de lak goed hecht op de auto, dient u het oppervlak eerst licht op te schuren. Voor het schuren van steenslagschade, maakt u gebruik van een schuurpen. Dit is een dunne pen met schuurvezels om de schade door steenslag op te schuren. Door het oppervlak op te ruwen behaalt u een betere hechting van de lak op het auto-onderdeel.

Hoe ontstaat steenslagschade?

Steenslagschade ontstaat tijdens het autorijden of het rijden op de motor. Hierbij vliegen losliggende steentjes die op het asfalt liggen, tegen de lak van de auto of motor aan. Om die reden vindt steenslag lakschade veelal plaats aan de voorkant van de auto en motor. Plekken die gevoelig zijn voor steenslag zijn voorbumpers, motorkappen, zijspiegels en spoilers. Controleer deze plekken dus regelmatig op lakschade om deze z.s.m. te repareren en herstellen.

Andere reparatie onderdelen

Naast onze steenslagreparatie producten bieden we u ook een ruim assortiment aan verschillende andere soorten smartrepair producten. Neem een kijkje in onze andere categorieën om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

 • Bumperreparatie
 • Interieurreparatie
 • Kunststofreparatie
 • Lakfoutenreparatie
 • Ruitenreparatie
 • Velgenreparatie

Bestel nu steenslagreparatie producten online!

Alle producten zijn bij ons op voorraad en worden direct uitgeleverd. Bestel voor 22.00 uur uw steenslagreparatie product en ontvang deze morgen al in huis. Heeft u verder nog vragen voor het herstellen van uw steenslagschade? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.