Spotrepair lampen

Spotrepair lampen

Bij het herstellen van lakschade is het belangrijk goed licht te hebben. In ons assortiment vindt u spotrepair lampen van professionele kwaliteit en een hoge lichtopbrengst met daglicht kleur. Bij CROP hebben we voor elke reparatie een geschikte lamp, denk aan kleine draagbare spotrepair lampen tot aan Colormatch lampen. De meest professionele lampen voor gebruik bij spotrepair of reparatie zijn de SCANGRIP Colourmatch lampen. 

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SCANGRIP STAR Werklamp 1000 Lumen
  SCANGRIP STAR Werklamp 1000 Lumen
  € 89,91 Adviesprijs € 99,90 € 85,41
 2. TL-Daglichtlamp met Statief 12 Volt
  TL-Daglichtlamp met Statief 12 Volt
  € 548,29 Adviesprijs € 645,00
 3. Mini Light met zuignap 230 Volt 6538
  Mini Light met zuignap 230 Volt 6538
  € 152,05 Adviesprijs € 198,00
 4. Stubby Light met zuignap 12 Volt 6535
  Stubby Light met zuignap 12 Volt 6535
  € 183,38 Adviesprijs € 239,00
 5. Magnum Daglichtlamp op statief
  Magnum Daglichtlamp op statief
  € 191,67 Adviesprijs € 369,50
 6. Quik-Lite met zuignap 12 Volt 6566
  Quik-Lite met zuignap 12 Volt 6566
  € 229,45 Adviesprijs € 299,00
 7. FINIXA UV Steenslagherstel lamp
  FINIXA UV Steenslagherstel lamp
  € 29,99 Adviesprijs € 38,30

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotrepair lampen & verlichting

Spotrepair lampen staan bekent om hun hoge lichtopbrengst in daglicht kleur. Dankzij de daglicht kleur in de lamp kan er een goede spotrepair uitgevoerd worden, zonder bang te hoeven zijn voor kleurverschil of lakfouten. CROP heeft een ontzettend groot assortiment kleurherkennings en Colormatch lampen die geschikt zijn voor Spotrepair en het uitvoeren van een lakreparatie! Van staande lampen tot handlampen en werklampen met slagvaste behuizing.

Colormatch lampen

Colormatch lamp is een speciaal soort verlichting dat bekent staat om zijn kleurechtheid. Onze Colourmatch lampen hebben een hoge lichtopbrengst en beschikken over twee kleurtemperaturen. Hiermee kan de temperatuur van het licht gewisseld worden tussen Koud en Warm. Met Colormatch lampen kunnen de kleinste schades in autolak herkent worden en heeft u een goed zicht op eventueel kleurverschil in de lak. Colourmatch lampen zijn onmisbaar in schadeherstel bedrijven, carrosseriebedrijven, autopoets bedrijven en bij Car-Detailers.

Spotrepair handlamp

Spotrepair handlampen zijn compacte lampen die in de hand meegenomen kunnen worden. Deze handlampen werken op accu waardoor u deze op locatie kunt gebruiken, in de mengruimte of op straat. Doordat deze werklampen comfortabel in de hand liggen en beschikken over 2 kleurtemperaturen, zijn deze ideaal als handlamp voor Spotrepair werkzaamheden.

Spotrepair lampen op statief

Heeft u liever een hoogwaardige Spotrepair lamp op statief? Onze Spotrepair lampen op statief hebben een stevige standaard waardoor de lamp stabiel op het statief staat. Onze Spotrepair lampen op statief hebben een groot lichtbereik waardoor volledige carrosserie delen, plaatwerken en auto's belicht kunnen worden.

Lamp voor Spotrepair kopen?

Wilt u een verlichtingslamp kopen voor het uitvoeren van een Spotrepair? Bestel uw Colormatch lamp voor 22.00 uur en ontvang deze de volgende dag in huis. Al onze kleurherkenningslampen voldoende aan de strengste eisen en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste Spotrepair lamp? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.