Kunststofreparatie

Producten 1-24 van 54

Pagina
12 24
 1. MIPA 1K Kunststof Primer in blik
  MIPA 1K Kunststof Primer in blik
  € 12,50 Adviesprijs € 16,00
 2. 1K Kunststof Structuurlak in Spuitbus SprayMax
  1K Kunststof Structuurlak in Spuitbus SprayMax
  € 12,39 Adviesprijs € 20,95
 3. FINIXA Hechtingsbevorderaar voor toplaag 250ml
  FINIXA Hechtingsbevorderaar voor toplaag 250ml
  € 10,13 Adviesprijs € 13,50
 4. MoTip 2K Polyester Hars + Verharder
  MoTip 2K Polyester Hars + Verharder
  € 6,44 Adviesprijs € 6,69
 5. COLAD Mengtip voor 2K lijm
  COLAD Mengtip voor 2K lijm
  € 0,43 Adviesprijs € 0,48
 6. COLAD 2K Kunststoflijm - Langzaam 5 minuten
  COLAD 2K Kunststoflijm - Langzaam 5 minuten
  € 11,99 Adviesprijs € 14,00
 7. COLAD 2K Kunststoflijm - Snel 90 seconden
  COLAD 2K Kunststoflijm - Snel 90 seconden
  € 11,99 Adviesprijs € 14,00

Producten 1-24 van 54

Pagina
12 24

Kunststofreparatie

Voor kunststof reparatie bent u bij CROP op het juiste adres. Met de kunststof reparatie producten van CROP kunt gemakkelijk iedere soort kunststof herstellen. Al onze kunststof reparatie producten zijn van top kwaliteit en worden door de meeste professionals gebruikt.

Kunststoflijm

Een goede kunststoflijm is onmisbaar binnen iedere werkplaats, Naast metalen delen zijn er ook diverse kunststof delen aan uw motorvoertuig. Bepaalde reparatie kunnen alleen gedaan worden door gebruik te maken van kunststof reparatie lijm. De diverse kunststof reparatielijm soorten, waar wij binnen ons assortiment over beschikken zijn ideaal voor snelle en sterke reparaties aan kunststof delen en zijn vrijwel geschikt voor alle type kunststof soorten.

Reinigingsmiddelen speciaal voor kunststof

Voor het reinigen van kunststofdelen kunt u het best gebruik maken van onze kunststof reiniger. Onze kunststof reinigers zijn speciaal op waterbasis ontwikkeld voor het reinigen van plastic en worden vooral gebruikt voor het reinigen van onderdelen die behandelt moeten worden voor een reparatie. De plastic reinigers van CROP kunnen prima gebruikt worden voor het verwijderen van insecten, olie, siliconen en verschillende soorten vetten.

De beste Hot Staplers vindt u bij CROP!

Voor het eenvoudig en snel herstellen van scheuren in kunststofbumpers of andere kunststof delen kunt u gebruik maken van de Hot staplers van CROP. Met een Hot stapler brand je met voorgevormde rvs draad het gescheurde kunststof deel aan elkaar vast. Hierdoor zijn onderdelen voortaan snel en sterk gerepareerd in een fractie van een seconde.

Bent u vaak op weg en bent u op zoek naar een stapling kit die niet al te groot is? dan is de Pocket plastic hot stapling kit voor kunststof de ideale oplossing. De Pocket stapling kit is een draadloos systeem en is zeer krachtig voor zijn formaat met één lading kunt wel meer dan 600 nietjes verwerken, verder wordt deze in een handige opbergkoffer geleverd waardoor deze altijd veilig opgeborgen is.

Bij CROP vindt u alles voor uw Kunststof reparatie werkzaamheden

Bij CROP hebben wij een ruim assortiment aan kunststof reparatie producten, Onze kunststof reparatie producten worden door de meeste schadeherstel bedrijven gebruikt. Bestel voor 22.00 uur uw kunststof reparatie producten en ontvang deze de volgende dag in huis!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.