• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Koplampreparatie

Tijdens het autorijden is het van groot belang om goed zicht te hebben én goed gezien te worden. Daarom is het belangrijk om de koplampen van uw auto goed te onderhouden. Herstel beschadigde, doffe en vergeelde koplampen met de koplampreparatie-producten van CROP. Zo zien ze er weer uit als nieuw en wordt de veiligheid tijdens het autorijden bevordert.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Koplampreparatie producten

Onze koplampreparatie producten zijn professionele producten voor het herstellen van beschadigde, doffe, verweerde en vergeelde koplampen van auto's. Met onze koplamp reparatieproducten zien uw beschadigde koplampen er weer als nieuw uit, waardoor uw auto er niet alleen mooi uitziet, maar u ook beter zicht heeft tijdens het autorijden. Goed zicht en goed gezien worden zijn tenslotte één van de belangrijkste aspecten tijdens het rijden. Zorg er dus ten alle tijden voor dat uw koplampen er als nieuw uitzien.

Krassen in de koplampen van uw auto?

Heeft u krassen in de koplampen van uw auto? Zit u hierdoor in twijfel of u nieuwe koplampen koopt of de huidige repareert? Met onze hoogwaardige koplamp reparatieproducten herstelt u zelf beschadigde koplampen en verwijdert u krassen uit de lens van de koplamp. Naast het verwijderen van krassen in de koplamp van de auto, herstelt u tevens verweerde en doffe koplampen naar nieuw uitziende lampen! Hierdoor ziet uw auto er weer als nieuw uit!

Herstellen van doffe, verweerde & vergeelde koplampen

Heeft u last van doffe, verweerde of vergeelde koplampen? Wilt u de koplampen van uw auto er weer als nieuw uit laten zien? Met onze hoogwaardige producten herstelt u de lenzen van uw koplampen waardoor deze weer helder zijn en als nieuwe koplampen uitzien! Onze koplampreparatiesetjes bevatten alle producten waarmee u zelf de schade aan uw koplamp kunt repareren.

Koplamp Reparatiesets om zelf koplampen te herstellen

Onze Koplamp Reparatiesets zijn complete setjes waarmee u zelf koplampen kunt herstellen en krassen uit de lens van de koplamp verwijdert. In onze reparatiesetjes voor koplampen zit waterproof schuurpapier om de koplamp nat mee op te schuren, een primer en speciale 2-componenten UV blanke lak die speciaal ontwikkeld is voor een langdurige en UV-bestendige bescherming van uw koplampen. Deze 2K koplamp blanke lak zorgt er voor dat in de toekomst de lenzen van uw koplampen niet weer gaan vergelen, dof worden en verweren. Hierdoor blijven uw koplampen op de auto er langdurig mooi uitzien!

Andere reparatie onderdelen

Naast onze koplampreparatie producten bieden we u ook een ruim assortiment aan verschillende andere soorten smartrepair producten. Neem een kijkje in onze andere categoriën om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

  • Bumperreparatie
  • Interieurreparatie
  • Kunststofreparatie
  • Lakfoutenreparatie
  • Ruitenreparatie
  • Steenslagreparatie
  • Velgenreparatie

Bestel nu koplampreparatie producten online!

Alle producten zijn bij ons op voorraad en worden direct uitgeleverd. Bestel voor 22.00 uur uw koplampreparatie product en ontvang deze morgen al in huis. Heeft u verder nog vragen voor het herstellen van uw koplamp? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

© Car Repair Online Products