Koplampreparatie

Koplampreparatie producten

Onze koplampreparatie producten zijn hoogwaardige producten voor het herstellen van beschadigde en vergeelde koplampen. Goed zicht en goed gezien worden zijn een van de belangrijkste aspecten tijdens het autorijden. Zorg er dus ten alle tijden voor dat je koplampen er als nieuw uit zien.

Verweerde en vergeelde koplampen?

Heb je last van verweerde en vergeelde koplampen? Wil je de koplampen van je auto er weer als nieuw uit laten zien? Dan bieden wij hoogwaardige producten voor het herstellen van de lampen van je auto. Onze koplampreparatiesetjes bevatten hoogwaardige producten waardoor je zelf de schade aan je koplamp kan repareren. Dankzij een complete reparatieset heb je alle producten bij de hand om jouw koplamp er weer als nieuw uit te laten zien.

Repareren van koplampen

Naast producten voor het herstellen van verweerde koplampen, hebben wij ook diverse producten in ons assortiment om de behuizing van je koplamp te repareren. Tijdens montage of ouderdom, kunnen de bevestigingspootjes van je koplamp afbreken. Het is zonde om hier een volledig nieuwe koplamp voor te bestellen. Onze extreem sterke kunststof 2K lijmen zijn ideaal geschikt voor het herstellen van deze schade aan je lamp. Hierdoor hoef je geen nieuwe koplamp aan te schaffen en bespaar je op de kosten.

Krassen in koplampen?

Last van krassen in je koplampen? Zit je in twijfel om nieuwe koplampen voor je auto te kopen of de huidige te herstellen? Wij bieden jou hoogwaardige producten waarmee je zelf de krassen uit je koplampen kan verwijderen. Dankzij onze koplamprepartiesetjes inclusief schuurpapier, repareer en verwijder je alle krassen uit de koplampen van je auto. In deze reparatiesetjes zitten tevens een speciale 2 componenten UV-blanke lak die speciaal ontwikkeld is voor een langdurige en UV-bestendige bescherming van je koplamp. Deze 2K koplamp blanke lak zorgt er voor dat in de toekomst je lampen niet wederom gaan vergelen en verweren. Hierdoor profiteer je vele malen langer van je nieuwe koplampen!

Andere reparatie onderdelen

Naast onze koplampreparatie producten bieden we jou ook een ruim assortiment verschillende andere soorten smartrepair producten. Neem een kijkje in onze andere categoriën om te zien wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

  • Bumperreparatie
  • Interieurreparatie
  • Kunststofreparatie
  • Lakfoutenreparatie
  • Ruitenreparatie
  • Steenslagreparatie
  • Velgenreparatie

Bestel nu koplampreparatie producten online!

Alle producten zijn bij ons op voorraad en worden direct uitgeleverd. Bestel voor 22.00 uur jouw koplampreparatie product en ontvang deze morgen al in huis. Heb je verder nog vragen voor het herstellen van je koplamp? Neem dan contact op met onze productspecialisten via info@nonpaints.com of bel naar 010-4473658. Mocht de vraag echt dringend zijn dan kun je ons altijd bereiken via onze live chat.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.