Interieurreparatie

CROP heeft diverse interieurreparatie-producten voor het herstellen van schade aan uw leer of kunststof interieur. In ons ruime assortiment vindt u onder andere leer verf spuitbussen, vinyl lak spuitbussen, leerpasta, vlekkenreinigers, kunststoflijmen en lederbeschermingsgel. Voor elke schade is er wel een geschikt product te vinden, of het nu gaat om vlekken, scheurtjes of andere schade. Herstel uw auto-interieur weer naar fabrieksorigineel met de producten van CROP.

Producten 1-24 van 59

Pagina
12 24
 1. FINIXA 2K Structuur Imitator gel 50ml
  FINIXA 2K Structuur Imitator gel 50ml
  € 60,38 Adviesprijs € 80,50
 2. FINIXA Leerlijm 20ml
  FINIXA Leerlijm 20ml
  € 10,13 Adviesprijs € 13,50
 3. FINIXA Hoogvullende Leerpasta Vulstof 15ml
  FINIXA Hoogvullende Leerpasta Vulstof 15ml
  € 37,88 Adviesprijs € 50,50
 4. FINIXA Leerpasta Vulstof 15ml
  FINIXA Leerpasta Vulstof 15ml
  € 28,13 Adviesprijs € 37,50
 5. FINIXA Fijne Leerpasta 15ml
  FINIXA Fijne Leerpasta 15ml
  € 15,11 Adviesprijs € 20,15
 6. FINIXA Leer Vlekkenreiniger 250ml
  FINIXA Leer Vlekkenreiniger 250ml
  € 6,38 Adviesprijs € 8,50
 7. FINIXA Dieptereiniger 250ml
  FINIXA Dieptereiniger 250ml
  € 6,38 Adviesprijs € 8,50
 8. FINIXA Krachtreiniger 250ml
  FINIXA Krachtreiniger 250ml
  € 6,38 Adviesprijs € 8,50
 9. FINIXA Inkt verwijderaar in Spuitbus 20ml
  FINIXA Inkt verwijderaar in Spuitbus 20ml
  € 8,63 Adviesprijs € 11,50
 10. COLAD 2K Kunststoflijm - Langzaam 5 minuten
  COLAD 2K Kunststoflijm - Langzaam 5 minuten
  € 11,99 Adviesprijs € 14,00
 11. COLAD 2K Kunststoflijm - Snel 90 seconden
  COLAD 2K Kunststoflijm - Snel 90 seconden
  € 11,99 Adviesprijs € 14,00
 12. FINIXA 2K Lijmpistool voor structuur imitator
  FINIXA 2K Lijmpistool voor structuur imitator
  € 43,88 Adviesprijs € 58,50
 13. FINIXA Hechtingsbevorderaar voor toplaag 250ml
  FINIXA Hechtingsbevorderaar voor toplaag 250ml
  € 10,13 Adviesprijs € 13,50

Producten 1-24 van 59

Pagina
12 24

Interieurreparatie producten

Onze interieurreparatie producten zijn professionele producten voor het herstellen van beschadigde autobekleding, dashboards, lederen stoelen, vinyl en hemelbekleding. Met onze interieur reparatieproducten ziet de binnenkant en bekleding van uw auto er weer als nieuw uit!

Loslatende hemelbekleding plakken in auto

Laat de hemelbekleding in uw auto, caravan of vrachtwagen los? Met de 3M Auto Lijm Spray plakt u loslatende hemelbekleding weer krachtig terug waardoor het niet meer loslaat. Deze spuitbus lijmspray is speciaal ontwikkeld om loslatende hemelbekleding langdurig terug te plakken, zoals fabrieksorigineel. Doordat de lijm in een handige spuitbus zit, werkt deze lijmspray makkelijk en snel zonder te knoeien of morsen!

Lederen Autobekleding spuiten

Wilt lederen autostoelen en -bekleding spuiten omdat deze dof en beschadigd zijn? Onze Leer verf spuitbussen bevatten speciale lakken die hechten op de stoelen en bekleding in de auto die van leer zijn. Deze leer verf sprays zijn te koop in verschillende kleuren. Van diepzwart tot prachtige beige-tinten, rood, blauw en diverse andere kleuren!

Stoffen Autobekleding spuiten

Wilt u de stoffen bekleding in uw auto spuiten? Onze Vinyl verf spuitbussen bevatten speciale lakken die hechten op de stoffen bekleding en stoelen van uw auto. Deze vinyl lak sprays zijn te koop in verschillende kleuren. Van prachtige beige tinten, tot zwart, rood en blauw! Met onze Vinyl verf spuitbussen ziet uw stoffen autobekleding er weer als nieuw uit.

Scheuren & Gaten in dashboards repareren

Heeft u scheuren en gaten in het dashboard van de auto zitten en wilt u deze repareren? Met onze kunststof lijmen en reparatieproducten, herstelt u zelf scheurtjes en kleine gaatjes in kunststof dashboards. Hiermee voorkomt u dat de gaatjes of scheurtjes groter worden waarna deze overspuitbaar zijn met een dashboardlak voor een onzichtbare reparatie.

Leder Stuurwiel herstellen en spuiten?

Is uw leder stuurwiel beschadigd en wilt u deze herstellen of spuiten? Met onze SEM Classic Coat spuitbussen kunt u het leer van het stuur van uw auto spuiten, waardoor deze er weer als nieuw uitziet. Met deze speciale verf spuitbussen voor leer, herstel u het beschadigde of doffe stuurwiel in uw auto. Hierbij dient u enkel het leer op het stuur licht op te schuren, ontvetten waarna u het lederen stuurwiel kunt spuiten met de SEM Classic Coat verf.

Gereedschap om autobekleding te demonteren

Wanneer u een reparatie moet uitvoeren aan het auto-interieur, moet u veelal de bekleding losmaken. Om autobekleding te demonteren maakt u gebruik van daartoe speciaal ontwikkelde gereedschap. CROP voert een groot assortiment verschillend soort gereedschap waarmee autobekleding veilig gedemonteerd en verwijderd kan worden zonder het leer, stof of vinyl te beschadigen.

Auto-Interieur Reparatie Systemen

Naast losse reparatie producten, verkopen wij ook complete systemen voor het herstellen van beschadigd auto-interieur. Onze Auto-Interieur Reparatie Systemen zijn professionele sets die alle producten bevatten om beschadigd, doffe, verweerde en gescheurde autobekleding te repareren en herstellen. Deze smartrepair systemen zijn speciaal ontwikkeld voor spotrepair professionals en mobiele reparateurs.

Interieur reparatieproducten kopen?

Wilt u zelf producten kopen voor het herstellen en repareren van auto-interieur en -bekleding? Op onze website Nonpaints.com heeft u een ruim aanbod uit verschillende artikelen waarmee u beschadigde auto-bekleding kunt herstellen naar nieuwstaat! Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste artikel? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.