• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Poetsdoeken & -lappen

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Poetsdoeken & poetslappen

Onze poetsdoeken en poetslappen zijn de traditionele doeken die gebruikt worden bij het met de hand poetsen van autolakken. Poetsdoeken zitten geperst in een doos van 2kg, 5kg of 10kg. Poetslappen zijn gemaakt van schone kledingstukken die op maat gesneden zijn, waardoor deze handzaam en makkelijk in gebruik zijn bij het poetsen van de lak. Omdat deze traditionele poetsdoeken gemaakt zijn van schone kledingstukken, zijn de ritsen en knopen verwijderd zodat deze doeken geen krassen kunnen maken tijdens het poetsen.

Waar gebruik ik een poetsdoek voor?

Een poetsdoek gebruik je wanneer je met de hand de lak van een auto wilt poetsen. Het met de hand poetsen doe je niet alleen met poetsmiddel, maar ook met een bijbehorende doek. Een zachte poetslap stelt je in staat om het poetsmiddel op ieder type autolak veilig een te brengen en uit te wrijven. Door een zachte poetslap te gebruiken veroorzaak je tijdens het poetsen geen nieuwe krassen in de lak van de auto. Tijdens het met de hand poetsen van een auto, zet je een vanuit jezelf behoorlijk wat kracht op de lak om het gewenste resultaat te krijgen. Het is dan ook van belang dat je de goede en hoogwaardige poetslappen gebruikt hiervoor.

Aanbrengen en uitwrijven van poets- en polijstmiddel

Wanneer je met de hand poets- en polijstmiddel wilt aanbrengen, adviseren we hiervoor een poetsdoek te gebruiken. Onze poetslappen zijn van zachte en hoogwaardige kwaliteit waarmee je alle soorten poetsmiddelen aan kunt brengen, mee kunt poetsen en uit kunt wrijven. Wanneer je de lak van een auto wilt poetsen is een goede poetslap dus van essentieel belang.

Badstof poetsdoeken

Poetsdoeken van badstof kwaliteit zijn de beste poetslappen op de markt. Badstof poetsdoeken zijn extreem zacht en daardoor veilig voor iedere lak. Een poetslap in badstof kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor de meest kritische poetswerkzaamheden. Deze doeken bevatten geen stiksels, ritsen of knopen waardoor je over een volledig 100% perfecte poetslap beschikt. Een doek voor de meest professionele detailer of autopoetser.

Bonte poetslappen

Bonte poetsdoeken zijn lappen in een bonte kwaliteit. Een bonte kwaliteit kenmerkt zich in zijn verschillende kleuren. Denk hierbij tevens aan de bonte (gekleurde) was. Bonte poetslappen zijn prijstechnisch gunstige doeken om mee te poetsen. Vanzelfsprekend zijn ook deze doeken vrij van knopen en risten waardoor je veilig alle autolakken met de hand kunt poetsen.

Witte poetslappen

Ben je op zoek naar smetteloos witte doeken om je auto mee te poetsen? Dan heb je binnen ons assortiment speciale witte poetsdoeken. Sommige fanatieke autopoetsers geven de voorkeur aan witte lappen om mee te poetsen. Door een witte doek te gebruiken, zie je tijdens het poetsen meteen of er vuil is weg gepoetst. Hierdoor heb je een optimale controle tijdens het poetsen van lakken.

© Car Repair Online Products