Accessoires & toebehoren

CROP heeft diverse handige accessoires om te gebruiken bij het reinigen, verzorgen en polijsten van uw auto. Bekijk ons uitgebreide assortiment met onder andere autowasborstels & -sponzen, klei blokken, microvezel- en poetsdoeken, professionele autowasemmers en reinigingspistolen voor autobekleding. Maak een keuze uit de verschillende bekende merken waaronder 3M, The Rag's Company, Meguier's en Angelwax.

Producten 1-24 van 147

12 24
 1. RUPES BigFoot MILLE Tas
  RUPES BigFoot MILLE Tas
  € 85,50 Adviesprijs € 95,00
 2. RUPES BigFoot MARK III Tas voor polijstmachine
  RUPES BigFoot MARK III Tas voor polijstmachine
  € 85,50 Adviesprijs € 95,00
 3. RUPES BigFoot ROTARY Tas voor polijstmachine
  RUPES BigFoot ROTARY Tas voor polijstmachine
  € 85,50 Adviesprijs € 95,00
 4. RUPES BigFoot Rugzak op wieltjes / Reistrolley
  RUPES BigFoot Rugzak op wieltjes / Reistrolley
  € 62,10 Adviesprijs € 69,00
 5. Luxe Polijstmachine Houder - Single Model
  Luxe Polijstmachine Houder - Single Model
  € 32,99 Adviesprijs € 39,62
 6. Luxe Polijstmachine Houder - Double Model
  Luxe Polijstmachine Houder - Double Model
  € 49,50 Adviesprijs € 66,07
 7. Luxe Polijstmachine Houder - Triple Model
  Luxe Polijstmachine Houder - Triple Model
  € 65,99 Adviesprijs € 82,60
 8. ANGELWAX Detailers Bag / Draagtas
  ANGELWAX Detailers Bag / Draagtas
  € 32,09 Adviesprijs € 42,62
 9. PADCLEANER Brush voor polijstschijven
  PADCLEANER Brush voor polijstschijven
  € 14,73 Adviesprijs € 19,95
 10. ANGELWAX Clay Bar Medium Blauw
  ANGELWAX Clay Bar Medium Blauw
  € 10,59 Adviesprijs € 12,50
 11. ANGELWAX Clay Bar Heavy Roze
  ANGELWAX Clay Bar Heavy Roze
  € 10,59 Adviesprijs € 12,50
 12. ANGELWAX Clay Bar Soft Geel
  ANGELWAX Clay Bar Soft Geel
  € 10,59 Adviesprijs € 12,50
 13. iK Foam Pro 2 Schuimpistool - 1,5 liter
  iK Foam Pro 2 Schuimpistool - 1,5 liter
  € 24,38 Adviesprijs € 30,99
 14. CROP White Wheel Brush - Velgenborstel
  CROP White Wheel Brush - Velgenborstel
  € 6,99 Adviesprijs € 10,99
 15. CROP Red Wheel Brush - Velgenborstel
  CROP Red Wheel Brush - Velgenborstel
  € 10,99 Adviesprijs € 15,99

Producten 1-24 van 147

12 24

Accessoires voor het reinigen, verzorgen en polijsten van auto's

Accessoires voor het veilig en krasvrij reinigen, verzorgen en polijsten van de lak op iedere auto. Onze accessoires helpen u bij het reconditioneren van de lak naar een volledige nieuwstaat. Met onze producten ziet de lak van uw auto er weer als nieuw uit en is deze krasvrij! Binnen ons assortiment hebben we hoogwaardige accessoires waarmee u extra gemak heeft bij het onderhouden van zowel het interieur als exterieur van de auto. Van hoogwaardige Foam Guns, Schuimpistolen, Drukspuiten, Reinigingsklei, Microvezeldoeken, Poetsdoeken, Autosponzen, Borstels en Autowasemmers.

Foam Guns & Schuimpistolen

Foam Guns zijn speciale schuimpistolen die beschikken over een schuimlans en reservoir waarin Snowfoam of een schuimende autoschampoo gedaan kan worden. Met een Foam Gun bedekt u de auto met een dikke laag schuim waardoor het vuil van de lak kan losweken. Door de autolak in te spuiten met een Snowfoam, maakt u de auto beter, veiliger en krasvrij schoon. Nadat de auto ingefoamed is, kan deze afgespoten worden met water om vervolgens de auto te wassen met een spons en autoshampoo.

Reinigingsklei voor autolak

Reinigingsklei is een speciaal blok klei die gebruikt kan worden voor het reinigen van autolak. Een reinigingsklei wordt gebruikt voor het veilig verwijderen van vuil, boomhars, teerspetters en spuitnevel die tijdens een normale autowasbeurt niet verwijderd kunnen worden. Een claybar wordt gebruikt in combinatie met een Lubcricant of Quick Detailer, die ervoor zorgen dat de reinigingsklei over de lak van de auto kan glijden.

Microvezeldoeken voor het drogen en uitpoetsen van auto's

Microvezeldoeken zijn speciale doeken met zachte microfibers die gebruikt worden bij het uitpoetsen en drogen van auto's nadat deze gewassen of gepolijst zijn. Onze auto microvezeldoeken zijn veilig voor ieder lak waardoor deze geen krassen in de autolak kunnen maken. Binnen ons assortiment hebben we verschillende microvezeldoeken voor iedere toepassing. Of u nu een grote droogdoek wilt voor het afdrogen van een gewassen auto, het uitwrijven van een wax of het reinigen van autoruiten; voor iedere klus hebben wij een professionele microvezeldoek!

Poetsdoeken

Poetsdoeken zijn pluisvrije en krasvrije doeken om auto's mee in- en uit te poetsen. Onze poetsdoeken zijn te koop in verschillende hoeveelheden en kwaliteiten, waaronder de badstof kwaliteit, tricot wit en tricot bont. Met een poetsdoek kunt u me de hand iedere autowax, polijstmiddel, poetsmiddel of glaze aanbrengen en uitpoetsen.

Autosponzen en wasborstels

Autosponzen en wasborstels kunnen gebruikt worden voor het wassen van auto's. Onze sponzen en borstels zijn gemaakt van hoogwaardige en zachte materialen, waarmee krasvrij iedere autolak gereinigd kan worden. In ons assortiment hebben we verschillende soorten autoponzen en wasborstels. Van standaard schuimsponzen tot hoogwaardige microfiber autosponzen met zachte microvezelharen. Daarnaast heeft u een ruime keus uit verschillende velgenborstels, autoborstels en een microvezel autowasborstel met een lange steel. Ideaal om hoge en moeilijk bereikbare plekken te wassen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.