• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Overige

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten voor een veilige werkomgeving

Op deze pagina treft u producten aan die bijdragen aan een veilige werkomgeving. Deze veiligheidsproducten verhogen de veiligheid op de werkvloer en voorkomen gevaarlijke situaties. Denk hierbij aan Anti-Slip producten die op gladde vloeren en op trapreden aangebracht kunnen worden, EHBO kits, elektrische vliegenmeppers en veiligheidsschoenen. Deze producten voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn officieel goedgekeurd.

Hoe verhoog ik de veiligheid in mijn werkplaats?

Heeft u een werkplaats, magazijn of garage en wilt u hierbij de veiligheid voor u en uw werknemers verhogen? Dan hebben wij diverse producten die u daarbij kunnen helpen. Al deze producten kunnen toegepast worden in werkplaatsen en voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Bedrijfsongevallen komen dagelijks nog te vaak voor. Met deze veiligheidsproducten verlagen we dat aantal!

Antislip producten voor magazijn, werkplaatsen & trappen

Heeft u in uw werkplaats te veel last van gladde vloeren, oppervlakken of trappen? Dan zijn onze antislip producten voor u een uitkomst. Deze artikelen hebben een antislip profiel waardoor u en uw werknemers niet meer kunnen uitglijden of struikelen.

EHBO Verbanddozen & -kits

Zorg er voor dat er in iedere ruimte een EHBO Verbanddoos is. Tijdens het uitvoeren van reparaties of andere werkzaamheden in de werkplaats, zit een ongeluk in een klein hoekje. Onze EHBO Verbanddozen zijn complete kits waardoor persoonlijk letsel snel behandeld kan worden.

Elektrische vliegenmepper tegen insecten

Heeft u in de werkplaats, garage of spuiterij last van vliegen, muggen, wespen, bijen of andere insecten? Met een elektrische vliegenmepper bij de hand, maakt u een einde aan deze irritatie! Een elektrische vliegenmepper op batterijen dood snel en makkelijk middels 1400 Volt, ieder insect. Dit elektrische tennisracket is ook ideaal voor thuis en in de tuin!

© Car Repair Online Products