• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

BLS spuitmaskers

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BLS Spuitmaskers, Volgelaatsmaskers & Stofmaskers

BLS is de specialist op het gebied van spuitmaskers, halfgelaatsmaskers, volgelaatsmaskers en stofmaskers. De maskers van BLS staan bekend om hun hoge kwaliteit en geweldige adembescherming, gecombineerd met een comfortabel draagvermogen. Wanneer u de ademhaling wilt beschermen tegen gassen en dampen, zijn de BLS maskers voor u de beste keus!

BLS Spuitmaskers tegen het inademen van verfdampen

De BLS Spuitmaskers zijn speciaal ontwikkeld om de luchtwegen, ademhaling en gezicht te beschermen tegen spuitnevel en het inademen van verfdampen. De halfgelaat spuitmaskers zijn voorzien van A2P3 filters, waardoor uw ademhaling gegarandeerd beschermt is tijdens het werken met thinner- en conventionele lakken die op basis van oplosmiddelen zijn.

BLS Volgelaatsmaskers voor het hele gezicht

Wilt u niet alleen de ademhaling beschermen, maar ook de bovenkant van het gezicht waaronder uw ogen? Dan zijn de BLS Volgelaatsmaskers voor u de beste keus! Deze maskers beschermen het volledige gelaat inclusief neus, ogen en voorhoofd. De volgelaatsmaskers van BLS zijn voorzien van bajonet aansluitingen, waarop filters passen met een bajonet kliksysteem. Hierdoor bent u vrij om de beschermfilter te plaatsen die u wenst! De BLS Volgelaatsmaskers zijn leverbaar in een siliconen en thermoplastisch rubber kwaliteit. Daarnaast is het vizier voorzien van een Live Visor view waarmee objecten niet vervormt worden wanneer u er doorheen kijkt. Dankzij een speciale coating aan de binnenkant van het vizier, wordt het beslaan van het venster voorkomen!

BLS Stofmaskers

De stofmaskers van BLS zijn de meest geavanceerde en professionele stoffen maskers met een FFP3 beschermfilter. Met deze stofmaskers beschermt u de ademhaling niet alleen tegen fijnstof, maar ook tegen de meest schadelijke stoffen, dampen en spuitnevel. De BLS FFP3 Stofmaskers hebben een extreem lage ademweerstand dankzij een gepatenteerd uitademventiel. Daarnaast zijn deze stoffen maskers herbruikbaar en op maat te verstellen dankzij 2 verstelbanden banden.

BLS Maskers kopen?

Wilt u BLS maskers kopen? Maak dan een keuze uit ons grote assortiment op Nonpaints.com. Al onze BLS maskers worden geleverd met officiële garantie en zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u voor 22.00 uur? Dan heeft u deze de volgende dag in huis!

© Car Repair Online Products