• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Verfspuitpistolenreinigers

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Verfspuitpistolenreinigers

Verfspuitpistolenreinigers zijn speciale apparaten, gereedschappen en reinigingsmiddelen om spuitpistolen te reinigen en schoon te maken. Met onze hoogwaardige verfspuitenreinigers verwijdert u iedere verf of 2-componenten lak van ieder verfspuitpistool. CROP heeft een ontzettend groot assortiment verschillende reinigers voor spuitpistolen. Van reinigingssets inclusief borstels en naalden, tot handmatige en volautomatische spuitpistolenreinigers.

Reinigen van verfspuiten

Na het spuiten van de lak of verf, is het spuitpistool vies en moet deze schoon gemaakt worden. Om er voor te zorgen dat het verfspuitpistool weer klaar is voor de volgende spuitklus, is het noodzakelijk om de verfspuit goed te reinigen. Door de verfspuit te reinigen verwijdert u oude verfresten van en in het pistool. Om de binnenkant van het verfspuitpistool schoon te maken, adviseren we de beker van het pistool te vullen met thinner en het pistool door te spuiten met de schoonmaakthinner. Hierdoor wordt de volledige binnenkant van het pistoolhuis schoon gemaakt en blijven er geen oude lakresten in het pistool achter.

Verschillende reinigers voor verfspuitpistolen

CROP heeft een ruim assortiment aan verschillende reinigingsapparaten om verfspuiten te schoon te maken. Van handmatige apparaten tot semi- en volautomatische spuitpistolenreinigers. Al onze reinigers worden geleverd met officiële fabrieksgarantie.

Automatische verfspuitenreinigers

Automatische verfspuitenreinigers zijn de meest professionele apparaten om volledig automatisch spuitpistolen te reinigen. Volautomatische spuitpistolenreinigers worden aangesloten op perslucht en hebben een ruimte waarin de verfspuit geplaatst kan worden. Wanneer de ruimte wordt afgesloten d.m.v. een klep, wordt de verfspuit met schoonmaakthinner automatisch gereinigd. Hierdoor hoeft u zelf het pistool niet meer schoon te maken, maar wordt dit voor u gedaan!

Handmatige reinigingsapparaten voor spuitpistolen

Handmatige verfspuitenreinigers worden ook wel spoelbakken, thinnerbakken of onderdelenreinigers genoemd. Deze apparaten zijn gemaakt van hoogwaardig metaal of RVS, waarin spoelthinner gedaan kan worden om de verfspuit met een borstel te kunnen reinigen.

Spoelthinner om verfspuiten schoon te maken

Spoelthinner is een zuivere thinner waarmee spuitpistolen schoon gemaakt kunnen worden. Het gebruik van een spoelthinner tijdens het reinigen van een verfspuit is veilig voor het spuitpistool en kan toegepast worden bij iedere conventionele, solventhoudende en thinnergedragen lak.

Watergedragen thinner voor spuitpistolen

Heeft u met het pistool een watergedragen verf gespoten? Dan dient u het spuitpistool te reinigen met een watergedragen thinner. Een thinner op waterbasis is in staat om de watergedragen verf van het pistool te verwijderen en het pistool volledig schoon te maken.

Reinigingssets voor verfspuiten

Een reinigingsset voor verfspuiten is een samengesteld setje met verschillende onderdelen die noodzakelijk zijn bij het met de hand schoonmaken van spuitpistolen. Onze reinigingskitjes bestaan uit verschillende borstels, naalden en smeermiddelen. Essentiële onderdelen om het verfspuitpistool zowel van binnen als van buiten, optimaal te reinigen zodat het pistool weer klaar voor gebruik is! In ons assortiment hebben we verschillende verfspuit-reinigingssetjes; van 17-delig tot 22-delig!

Olie voor verfspuitpistolen

Een verfspuitpistool is gemaakt van metaal waardoor bepaalde onderdelen in het spuitpistool na verschillende reinigingsbeurten wat stroever kunnen bewegen of functioneren. Om er voor te zorgen dat deze onderdelen in het spuitpistool weer soepel bewegen, hebben we een speciale olie die gebruikt kan worden. Met deze olie voor spuitpistolen functioneert de verfspuit weer zoals deze was toen u de spuit nieuw kocht!

© Car Repair Online Products