• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Vloerbescherming

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vloerbescherming voor in uw spuitcabine

Bescherm de vloer van uw spuitcabine met ons vloerbescherming producten van sterke en professionele kwaliteit. Uw cabine is een kostbaar bezit, welke u ten alle tijden in topconditie wilt houden. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw spuitcabine, maar ook voor een beter spuitresultaat. Naast dat u al zorgt voor onderhoud aan de wanden en het plafond, is het ook van belang dat u zorgt voor een optimale bescherming van de vloer van uw spuitcabine. CROP bied u een compleet assortiment producten t.b.v. de vloerbescherming voor uw spuitcabine.

Antislipfolie voor uw spuitcabine

Een antislip vloerbeschermingsfolie is een bescherming voor uw vloer die niet mag ontbreken in uw spuitcabine. Naast dat deze folie speciaal ontwikkeld is voor een goede bescherming van de vloer tegen beschadigingen, verontreiniging, verf en spuitnevel, heeft deze beschermfolie ook een antislip beveiliging. Door deze antislipfolie glijd u niet uit tijdens uw werkzaamheden en zullen er geen ongelukken ontstaan.

Stucloper als vloerbescherming voor uw spuitcabine

Onze stucloper is een extra sterke en zwarte kwaliteit stucloper die voorzien is van een PE-coating aan beide zijden. Hierdoor is deze sterk genoeg ter bescherming van de vloer van uw spuitcabine. Deze stucloper zorgt tevens voor een frisse en schone uitstraling van uw spuitcabine.

Colad Film4Floor

De exclusieve Colad Film4Floor is tevens een optie voor de bescherming van de vloeren van uw spuitcabine. Deze beschermfolie is een witte, zelfklevende en reflecterende folie die de vloer van cabine schoon houdt. Dankzij de reflecterende eigenschappen zorgt deze beschermingfolie tevens voor een hogere lichtopbrengst in uw spuitcabine.

Vloercoating als vloerbescherming

Een vloercoating voor uw spuitcabine is de beste bescherming van de vloer van uw cabine. Gebruikt u liever geen folie of stucloper, dan adviseren wij u een speciale vloercoating voor uw cabine. Deze speciale coating is een dikke en afpelbare film die een mat witte uitstraling geeft. Hierdoor lijkt uw spuitcabine weer als nieuw! Tevens beschikt deze  vloercoating over een antislip structuur zodat u niet uit zult glijden tijdens uw spuitwerkzaamheden of het naar binnen dragen van onderdelen. Vergeet niet uw cabine twee keer per jaar grondig te reinigen en te voorzien van een nieuwe vloercoating. Hierdoor houd u de spuitcabine schoon, stofvrij en veilig voor u en uw werknemers.

© Car Repair Online Products