• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Roerhoutjes & -latten

Roerhoutjes & Roerlatten gebruikt u om autolak, blanke lak, primer of verf te roeren. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze roerlatten kunt u optimaal uw verf of lak roeren. Bij CROP koopt u roerlatten in een voordeelverpakking waarbij de roerlatten verpakt zitten in een dispenserdoos of kies voor een roerstok per stuk! Bekijk ons ruime assortiment aan roerstokken van verschillende kwaliteiten, lengtes, breedtes en verpakkingen. 

Lees meer

Meer categorieën

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Roerhoutjes & Roerlatten

Roerhoutjes en roerlatten voor het roeren van lakken en verven. Onze roerhoutjes en roerlatten zijn te gebruiken in zowel watergedragen als conventionele lakken, blanke lakken en primers. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten roerstokken. Zowel in verschillende lengtes als verpakkingen. Bij ons kunt u zelfs terecht voor het kopen van een roerlat per stuk!

Plastic roerlatten

Plastic roerlatten zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof die bestand zijn tegen oplosmiddelen en andere bestanddelen. Kunststof roerlatten worden gebruikt als roerstok om lakken en verven optimaal mee te kunnen roeren. Deze kunststof roerstokken zijn gemaakt van gerecycled plastic waardoor deze niet schadelijk zijn voor het milieu.

Houten roerstokken

Roerhoutjes zijn houten roerstokken die prijstechnisch voordelig zijn, voor het mengen en roeren van verf en lak. Roerhoutjes zijn gemaakt van vezelarm materiaal en zijn glad afgewerkt. Hierdoor voorkomt u restjes die achterblijven in de lak of verf.

COLAD Turbomix Paintsaver Roerlatten

De COLAD Paintsaver Roerstokken zijn de meest professionele latten om lakken en verven mee te roeren. Deze plastic roerlatten zijn voorzien van een ergonomische vorm en bevatten druppelvormige openingen waarmee de lak tot wel 40% sneller geroerd en gemengd kan worden. De achterkant van de roerstok is af te breken, waarmee de lak van de roerlat afgeveegd kan worden. Hiermee voorkomt u verlies van lak.

Kunststof roerlatten in emmer en dispenserdoos

Onze hoogwaardige roerstokken van bekende merken als FINIXA en COLAD, worden geleverd in een afsluitbare emmer of dispenserdoos. Hierdoor blijven de plastic roerhouten schoon, droog en stofvrij. Hetgeen van essentieel belang is voor een perfecte menging van de lak.

Roerlatten & Roerhoutjes in verschillende lengtes

Onze roerlatten en -houtjes zijn leverbaar in verschillende lengtes. De lengtes variëren tussen de 20cm en 30cm. Afhankelijk van de grootte van de mengbeker of de emmer waarin de verf geroerd moet worden, kiest u voor de gewenste grootte van de roerlat.

© Car Repair Online Products