Maskeerpapier

Op zoek naar goed maskeerpapier? Wij hebben een breed assortiment met verschillende soorten maskeerpapier om auto’s te markeren, zoals bruin, wit en siliconen papier. Ons maskeerpapier heeft een extra sterke kwaliteit en goede verfhechtende eigenschappen. Al het papier heeft een lengte van 50 of 300 meter en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes. Bij CROP koopt u naast maskeerpapier ook bijbehorende maskeerapparaten en tapes.

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Opstap aprontaper & maskeerapparaat Step-Mask
    Opstap aprontaper & maskeerapparaat Step-Mask
    € 32,95 Adviesprijs € 69,00

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maskeerpapier kopen met korting

Maskeerpapier kopen met korting op de al reeds scherpe prijzen, doet u bij CROP. Wij bieden u alle breedtes maskeerpapier op rollen van 300 meter direct uit voorraad leverbaar. Naast onze reeds scherpe prijs, hebben wij tevens op alle breedtes en soorten maskeerpapier aantrekkelijke staffelkortingen. Zo koopt u scherp en voordelig uw afplakpapier in.

Wat is maskeerpapier?

Het woord verklapt het al. Dit is papier om een auto, vrachtwagen, bus, caravan of ander voertuig te maskeren. Tevens wordt dit papier ook veel gebruikt door schilders en stukadoors voor hun afplakwerkzaamheden. Maskeerpapier zorgt er voor dat u netjes oppervlakken kunt afplakken die er voor zorgt dat er geen verf of lak op komt.

De rollen maskeerpapier zijn te koop in de afmetingen, 21cm, 30cm, 40cm, 60cm, 90cm en 120cm.

Traditioneel bruin maskeerpapier

Bruin maskeerpapier is het traditionele maskeerpapier wat veel gebruikt en gekocht wordt. Dit papier komt u in iedere schadeherstelbedrijf en bij iedere schilder tegen. Dit zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2, is ideaal te gebruiken bij zowel watergedragen als solventhoudende lakken. Hierdoor heeft u tevens geen last van doorslag van lakken, en beschikt dit papier over uitstekende verfhechtende eigenschappen. Dankzij de soepele structuur van dit bruine papier, laat dit zich eenvoudig aanpassen aan de vorm van het te maskeren oppervlak.

Wit maskeerpapier

Wit maskeerpapier kopen met een smetteloos witte kleur en uiterst frisse uitstraling. Dit witte maskeerpapier is uniek en exclusief te koop bij CROP. Dankzij een speciale coating aan beide zijden, beschikt dit papier over een enorme dichte structuur waardoor zelfs dikke lagen verf niet doorslaan naar de lak of het oppervlak. Dankzij de heldere en smetteloze kleur, wordt dit witte papier tevens gebruikt in spuitcabines. Men plaatst dit tegen de wanden van de spuitcabine waardoor de wanden beschermt zijn tegen verf en spuitnevel. De witte kleur van het papier zorgt er voor dat de spuitcabine er netjes en verzorgd uit ziet.

Siliconen maskeerpapier

Siliconen papier is het meest zware en sterke maskeerpapier die er te koop is. Met een gewicht van 65 gram per m2, is dit papier ideaal geschikt voor de meest veeleisende vakman. Naast zijn sterke kwaliteit is dit papier tevens bestand tegen hoge temperaturen. Dit hittebestendige maskeerpapier wordt dus veel gebruikt bij poederlakken, poedercoating en moffellakken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.