• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

3M spuitlijm

Lees meer

3M spuitlijm

3M spuitlijm wordt OEM gebruikt als lijmspray voor het lijmen van dak- en hemelbekleding in de auto, dashboard bekleding, voetmatten en andere stoffen, leder, vinyl of alcantara. Autofabrikanten gebruiken de 3M spuitlijm om origineel loslatende autobekleding te repareren en onzichtbaar te herstellen. Doorat de lijm in spuitbus zit, kan de 3M lijmspray makkelijk en door iedereen gebruikt worden. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van iedere 3M spuitlijm spray.

Soorten 3M lijmspray

3M lijmspray is er in verschillende soorten voor diverse toepassingen. Iedere 3M lijmspray zit in een 500ml spuitbus en beschikt over een hoogwaardige spuitkop om de lijm nauwkeurig en strak te spuiten. De lijmspray van 3M is te koop in onderstaande spuitbussen:

  • 3M 08080
  • 3M 08090
  • 3M 77 Super Adhesive

3M 08080 lijmspray

3M 08080 lijmspray is een universele spuitlijm voor het verlijmen van alles. De spuitbus 3M 08080 bevat een sneldrogende lijm en heeft een mooie verneveling tijdens het spuiten van de lijm. Door de veelzijdigheid is de 3M 08080 lijmspray een spuitlijm die het meest gebruikt wordt door de OEM auto-industrie, autofabrikanten, -bedrijven, schadeherstellers en doe-het-zelvers.

3M 08090 spuitlijm

3M 08090 spuitlijm is een lijmspray met de hoogste lijmkracht. Daarbij bevat de spuitbus 3M 08090 een lijm die bestand is tegen hoge temperaturen en hitte. Doordat deze spuitlijm hittebestendig is, is deze ideaal geschikt als lijmspray voor in het motorcompartiment en -ruimte. Denk hierbij aan het lijmen en extra verstevigen van antidreunplaten of bitumen platen die geluid en trillingen dempen.

3M 77 Super Adhesive lijmspray

3M Super 77 Adhesive Spray is de spuitlijm die gebruikt kan worden voor het lijmen van lichtgewicht materialen. De 3M Super 77 lijmspray hecht snel, droogt snel en verliest zijn lijmkracht niet! Dankzij de speciale spuitmond, heeft u weinig last van spuitnevel of overspray.

3M spuitlijm voor autobekleding

3M spuitlijm is ontwikkeld om loslatende autobekleding opnieuw vast te lijmen. Loslatende bekleding in de auto kan weer krachtig en langdurig worden vastgezet met de lijmspray van 3M. Dankzij de sneldrogende lijm en sterke kleefkracht kan iedereen zelf zijn loslatende autobekleding repareren en opnieuw vastlijmen.

3M lijmspray of spuitlijm kopen?

Wilt u de 3M lijmspray of spuitlijm kopen? Op Nonpaints.com kiest u uit alle lijm spuitbussen van 3M. Iedere 3M lijmspray wordt direct uit voorraad geleverd. Bestel voor 22.00 uur uw spuitlijm van 3M en ontvang deze de volgende dag in huis!

© Car Repair Online Products