• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Lijmkitten

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Lijmkit kopen?

Op zoek naar sterke lijm? Wij hebben verschillende lijmkitten met een sterke verlijming die toegepast kunnen worden op verschillende soorten materialen.

Toepassing Lijmkit

Lijmkitten kunnen overal op worden toegepast. Een lijmkit wordt gebruikt bij het verlijmen van carrosseriedelen, spoilers, sideskirts en andere onderdelen. Het is maar net waar je de lijm voor wilt gebruiken. De lijmen die wij verkopen zijn van hoogwaardige en professionele kwaliteit, waardoor deze het meest gebruikt worden bij auto’s en binnen verschillende industriële markten.

Als de lijmkit op de auto gespoten is droogt het zelf op en hardt het uit door de luchtvochtigheid. De lijm is bestendigd tegen verschillende soorten weersinvloeden. Het is elastische en overschilderbare. Het fijne aan onze lijmkitten is dat sommige geur arm zijn.

Verschillende soorten lijmkitten

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten lijmkitten. Het is belangrijk om in de gaten te houden dat sommige lijmen zwart of transparant zijn. Let hierbij dus goed op tijdens het aanschaffen van een lijmkit.

Kitpistool voor meer grip tijdens het kitten

Bij het kitten heb je natuurlijk ook een kitpistool nodig. Door een kitpistool te gebruiken heb je meer grip waardoor de kit beter aangebracht kan worden. Kitpistolen zijn heel makkelijk te gebruiken. Plaats de lijmkit in het kitpistool. Haal met je hand de greep naar achteren en je kan beginnen met het kitten. We hebben verschillende soorten kitpistolen. Alle kitpistolen hebben een goede prijs - en kwaliteitsverhouding waardoor er voor iedereen een geschikte kitpistool bij zit.

Stel je vraag aan onze klantenservice

Heb je nog vragen over een bepaalde lijmkitten? Dan kun je die altijd aan ons stellen. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar. Je kunt bellen naar 010-447 36 58 of mail naar info@nonpaints.com. Als de vraag echt dringend is, is het mogelijk om contact op te nemen via onze chat. Hier proberen wij zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag te geven.

© Car Repair Online Products