Lijmen, kitten & harsen

Wij hebben diverse soorten lijmen, kitten en harsen in ons assortiment, van 2-componenten lijmen, carrosseriekitten, nadenkitten en lijmkitten tot ruitenkitten en expoxy & polyester harsen. Om het product te verwerken heeft u een bijhorend pistool nodig, welke wij ook verkopen. De lijmen en kitten in ons assortiment zijn universeel en ideaal voor het verlijmen van spoilers, dorpels, carrosseriedelen en andere auto-onderdelen. 

Producten 1-24 van 100

12 24
 1. COLAD 2K Kunststoflijm - Snel 90 seconden
  COLAD 2K Kunststoflijm - Snel 90 seconden
  € 11,99 Adviesprijs € 14,00
 2. COLAD 2K Kunststoflijm - Langzaam 5 minuten
  COLAD 2K Kunststoflijm - Langzaam 5 minuten
  € 11,99 Adviesprijs € 14,00
 3. 3M 1K-PU Carrosseriekit in Patroon 310ml
  3M 1K-PU Carrosseriekit in Patroon 310ml
  € 7,60 Adviesprijs € 10,13
 4. ROBERLO Handdispenser voor 3kg polyesterpatronen
  ROBERLO Handdispenser voor 3kg polyesterpatronen
  € 175,45 Adviesprijs € 255,00
 5. Rhicol Mengtip
  Rhicol Mengtip
  € 1,52 Adviesprijs € 1,90
 6. TANDER Nozzle PLAT per 10 stuks
  TANDER Nozzle PLAT per 10 stuks
  € 6,91 Adviesprijs € 8,50
 7. Spuitmond voor kitpatronen / stuk
  Spuitmond voor kitpatronen / stuk
  € 0,35 Adviesprijs € 0,41

Producten 1-24 van 100

12 24

Lijmen, Kitten & Harsen: voor professioneel resultaat

Lijmen, kitten en harsen zijn producten die gebruikt worden bij het verlijmen, afdichten en opvullen van materialen, objecten en oppervlakken. CROP heeft een uiterst groot assortiment verschillende soorten lijm, kit en epoxy hars voor professioneel gebruik. Zorg voor een krachtige en duurzame verlijming met onze hoogwaardige kitten, lijmen en harsen.

Professionele lijmen

Binnen ons assortiment hebben wij professionele lijmen voor een krachtige en duurzame verlijming van de meest uiteenlopende materialen. Bij CROP heeft u een ruime keus uit krachtige 2-componenten lijmen en sneldrogende 1K lijmen. Deze professionele lijmsoorten zijn zowel te koop in cartridge als in lijmpatronen voor het verwerken met een kitpistool of lijmpistool. In ons assortiment treft u professionele lijmen aan van bekende merken als 3M, FINIXA, COLAD en SIKA.

Lijmen voor de Automotive

Onze hoogwaardige lijmen zijn enorm populair binnen de Automotive sector. De krachtige lijmen worden gebruikt voor het verlijmen van carrosseriedelen, panelen, bumpers, spoilers, dorpels en andere auto-onderdelen. Met name 2-componenten lijmen zorgen voor een langdurige en krachtige verlijming van het een onderdeel op de auto. Een 2K lijm is ten alle tijden bestand tegen alle weersinvloeden, schokken en vloeistoffen. Daarnaast verliest een 2K lijm zijn kracht niet waardoor u verzekerd bent van een duurzame verlijming.

Kitten voor de Automotive industrie

Kitten worden gebruikt bij het lijmen en afdichten van verschillende materialen en objecten. Onze kitten zijn van hoogwaardige kwaliteit voor professioneel gebruik en populair binnen de Automotive industrie. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten kitten die toepasbaar zijn voor de meest uiteenlopende klussen. Van afdichtingskitten en nadenkitten tot aan lijmkitten, polymeerkitten, ruitenkitten en strijkkitten. Iedere kit heeft zijn eigen toepassing en zijn leverbaar in verschillende kleuren.

Afdichtings & Nadenkitten

Afdichtingskitten en nadenkitten worden gebruikt om kieren, naden en sponningen in auto-onderdelen en andere oppervlakken op te vullen en af te dichten. Afdichtings- en nadenkitten zijn elastisch en temperatuurbestendig waardoor deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden en niet krimpen na uitharding. Onze professionele afdichtingskitten en nadenkitten zijn na uitharding overspuitbaar met alle soorten autolakken en verven. Hierdoor bent u in staat om een OEM reparatie uit te voeren.

Ruitenkitten

Ruitenkitten zijn speciale lijmkitten die gebruikt worden om autoruiten en andere ramen te verlijmen. Een ruitenkit is veilig voor ieder soort glas en blijvend elastisch waardoor het raam niet kan scheuren of breken tijdens het autorijden of bij andere trillingen. Onze autoruitenkit is van professionele kwaliteit en worden gebruikt bij fabrieksoriginele verlijmingen van autoramen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende wegrijtijden.

Epoxy & Polyester harsen

Polyester Epoxy harsen zijn speciaal ontwikkeld om grote gaten en scheuren in oppervlakken op te vullen en herstellen. Een epoxy hars wordt gebruikt in combinatie met een glasvezelmat die als versterking dient. Een polyester epoxy hars wordt extreem hard en is na uitharding overschilderbaar met ieder type lak of verf. Hierdoor kunt u een onzichtbare reparatie uitvoeren.

Accessoires voor lijmen, kitten en harsen

Naast de lijmen, kitten en harsen zelf, verkopen wij ook de bijbehorende accessoires en toebehoren. Dit zijn producten die gebruikt kunnen worden in combinatie met lijmpatronen, afdichtingskitten, ruitenkitten en epoxy harsen. Denk hierbij aan verwerkingspistolen, versterkingsmatten, primers, kwasten en mengtips.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.