• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

5% EXTRA KORTING! Vouchercode: CROP5. Geldig t/m vrijdag 1 juli.

Maskeerfolie

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Maskeerfolie voor het afdekken en maskeren

Maskeerfolie is een professionele afdekfolie dat gebruikt wordt bij het maskeren of afdekken van auto's, bestelbussen, vrachtwagens of andere voertuigen en objecten, wanneer deze gespoten worden. Onze verfhechtende maskeerfolie is van extra sterke en dikke kwaliteit waarbij deze makkelijk op maat te snijden is. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten maskeerfolie in iedere lengte en breedte. Bestel voor 22.00 uur uw rol maskeerfolie en ontvang deze morgen al in huis!

Verfhechtende maskeerfolie

Onze maskeerfolie heeft een verfhechtende eigenschap waardoor autolak of verf tijdens het spuiten of schilderen wordt aangetrokken. De verfhechtende maskeerfolie voorkomt tevens dat de lak of verf doorslaat op het afgedekte oppervlak of object. Grondverf, basislak, 2K lak en blanke lak hecht permanent aan de folie en laat niet meer los. Hierdoor heeft u geen last van loskomende verfschilfers bij het aanbrengen van de tweede spuitlaag!

Maskeerfolie in alle lengtes en breedtes

CROP heeft een groot assortiment verschillende soorten rollen maskeerfolie. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende breedtes en lengtes. De meest gebruikte maskeerfolie heeft een rolbreedte van 4 meter waarbij er 300 meter folie op de rol zit. De breedte van 4 meter is universeel te gebruiken bij het afplakken van personenauto's, sportauto's, MPV's en SUV's. Onze 6 meter brede rol maskeerfolie is extra breed waardoor deze gebruikt wordt bij het afdekken van bestelbussen en vrachtwagens.

Dispensers en maskeerapparaten voor maskeerfolie

Naast verschillende soorten maskeerfolie, verkopen ook dispensers en maskeerapparaten waarin rollen folie geplaatst kunnen worden. Door een rol maskeerfolie in een houder te plaatsen, maskeert u sneller en makkelijker een auto of ander oppervlak. Het maskeerapparaat helpt u bij het afdekken waardoor u in staat bent om dit in uw eentje te doen! Daarnaast zorgt de dispenser er voor dat de rol folie netjes en schoon blijft!

© Car Repair Online Products