dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

Afdekfolie met tape

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. COLAD Maskeerfolie met tape op rol 25 meter
  COLAD Maskeerfolie met tape op rol 25 meter
  € 1,83 Adviesprijs € 2,20 Incl. BTW€ 2,21
 2. Maskeerfolie met tape op rol 25 meter
  FINIXA Maskeerfolie met tape op rol 25 meter
  € 2,66 Adviesprijs € 3,08 Incl. BTW€ 3,22
 3. Euro-Mask Statische Afdekfolie met plakband 2,5 x 20 meter - Wit
  Euro-Mask Statische Afdekfolie met plakband 2,5 x 20 meter - Wit
  € 27,95 Adviesprijs € 36,00 Incl. BTW € 33,82 Vanaf € 23,76
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afdekfolie met plakband

Afdekfolie met plakband is ideaal geschikt voor het snel afdekken en maskeren van onderdelen, oppervlakken, auto's en andere objecten. Deze statische afdekfolie is aan één kant direct voorzien van afplaktape. Doordat het tape al aan de folie geplakt zit, kan er makkelijk en snel afgeplakt worden. Hierbij hoeft u enkel de maskeerfolie te plakken, af te scheuren en uit te vouwen. Klaar bent u!

Folie met afplaktape, bestand tegen alle lakken en verven

De rollen folie met afplaktape zijn bestand tegen alle soorten lakken en verven. Hierdoor wordt deze folie met tape o.a. gebruikt als afdekfolie bij spuit- en schilderwerkzaamheden. De maskeerfolie is van hoogwaardige kwaliteit waarmee het doorslaan van verf of autolak voorkomen wordt.

Statische afdekfolie met tape

De rollen afdekfolie met tape hebben een statische werking. Dankzij de statische werking kleeft de afdekfolie aan het oppervlak. Hierdoor heeft u geen last van folie dat wappert of verschuift. Daarnaast wordt de verf of lak aangetrokken en vastgehouden!

Maskeerfolie met afplaktape in verschillende breedtes

In ons assortiment heeft u een ruime keus uit diverse rollen maskeerfolie met tape in verschillende breedtes. Van kleine rollen afdekfolie met een breedte van slechts 35cm, tot grote 260cm rollen voor de grote afplakwerkzaamheden. Iedere rol folie heeft een lengte van 25 meter waardoor u voldoende maskeerfolie heeft om het gehele oppervlak af te dekken.

Hoe werkt afdekfolie met tape?

Een rol folie met tape werkt sneller en efficiënter dan andere afdekfolie's. Doordat het afplaktape al direct aan de folie vast zit, hoeft u enkel het maskeertape te plakken langs de rand waar u wilt afplakken. Wanneer de volledige lengte is afgeplakt, vouwt u de maskeerfolie uit en klaar bent u! U kunt direct beginnen met schilderen of spuiten.

© 2020 Car Repair Online Products