Folie

Voordat een auto, bus, vrachtwagen of ander object gespoten of geverfd wordt dient u het te maskeren met afdekfolie. In ons assortiment vindt u professionele afdekfolie in verschillende afmetingen. Of u nu een groot of klein oppervlak wilt maskeren, wij hebben afdekfolie voor elke spuitklus beschikbaar. Naast maskeerfolie koopt u bij CROP ook lakbeschermingsfolie, foliemesjes, afdekfolie met tape en afplaktape.

Producten 1-24 van 43

Pagina
12 24
 1. Folieschaar electrisch & draadloos
  Folieschaar electrisch & draadloos
  € 12,82 Adviesprijs € 15,00
 2. COLAD magnetische foliemesje
  COLAD magnetische foliemesje
  € 2,90 Adviesprijs € 3,40
 3. SMASHWRAP Zelfklevende Beschermfolie
  SMASHWRAP Zelfklevende Beschermfolie
  € 62,00 Adviesprijs € 86,00
 4. COLAD Maskeerfolie Dispenser Smart
  COLAD Maskeerfolie Dispenser Smart
  € 99,00 Adviesprijs € 129,00
 5. COLAD Maskeerfolie met tape op rol 25 meter
  COLAD Maskeerfolie met tape op rol 25 meter
  € 1,83 Adviesprijs € 2,20

Producten 1-24 van 43

Pagina
12 24

Afdekfolie kopen met korting

Afdekfolie wordt ook wel maskeerfolie genoemd. Deze folie wordt gebruikt bij het maskeren van een auto, bus, vrachtwagen, caravan of ander voertuig. Deze folie is te koop in diverse breedtes en in diverse lengtes. Zo heeft u voor iedere klus de juiste afdekfolie. Bij CROP koopt u maskeerfolie met extra korting in op de reeds scherpe prijzen. Naast deze scherpe prijzen hebben wij op alle rollen folie aantrekkelijke staffelkortingen.

Afdekfolie met plakband

Bent u op zoek naar afdekfolie met plakband er aan vast? Dan bent u bij CROP aan het juiste adres. In diverse breedtes koopt u bij ons hoge kwaliteit maskeerfolie met plakband aan de folie vast. Deze folie is ideaal geschikt voor het snel afdekken van kleine en grote oppervlakken. Deze maskeerfolie is statisch waardoor deze aan het oppervlak kleeft. Dankzij de professionele kwaliteit slaat verf niet door en is deze folie na gebruik eenvoudig te verwijderen. Dit maskeerfolie met tape staat voor: plakken, scheuren, uitvouwen en klaar!

Verfhechtende afdekfolie

Verfhechtende maskeerfolie is de meest gebruikte afdekfolie binnen de autoschadeherstel branche. Deze folie wordt ten alle tijden ingezet voor het afdekken van de auto of onderdelen voordat deze gespoten worden. Deze folie is een sterke en dikke afdekfolie die zich toch makkelijk laat snijden door middel van een foliesnijmesje. Primer, basislakken en blanke lakken hechten permanent aan deze folie.

Foliehouder kopen voor uw afdekfolie

Foliedispenser voor uw maskeerfolie is een uiterst handig stuk gereedschap. Een houder voor uw afdekfolie is een onmisbaar hulpmiddel tijdens het maskeren van een voertuig. Deze foliedispensers zijn ideaal geschikt voor het makkelijk en snel afrollen van afdekfolie. CROP bied u een ruim assortiment verschillende soorten dispensers voor uw maskeerfolie. Van verrijdbare houders, tot aan grotere dispensers waarop meerdere rollen folie en maskeerpapier geplaatst kunnen worden.

Kortom, bij Nonpaints.com kunt u terecht voor het kopen van uw maskeerfolie met extra online korting! Vergeet niet de accessoires als foliesnijmesjes en een foliedispenser mee te bestellen. Dit vergemakkelijkt uw werk aanzienlijk.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.