• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Drukspuiten

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Drukspuiten kopen?

Drukspuiten zijn verstuivers waarin druk wordt opgebouwd om vervolgens vloeistof te kunnen verspuiten. Een drukspuit heeft zijn naam te danken aan het feit dat vloeistof met een hoge druk kan worden gespoten. Drukspuiten kunnen makkelijk in de hand gehouden worden en hebben geen stroom of perslucht nodig. De druk in de spuit wordt opgebouwd door te pompen waarna de vloeistof onder hoge druk te spuiten is. Bij CROP kunt u drukspuiten kopen in verschillende groottes en voor diverse toepassingen. Van hoogwaardige drukspuiten die bestand zijn tegen chemicaliën en thinners, tot prijstechnisch gunstige verstuivers voor het spuiten van water, reinigingsmiddelen of andere vloeistoffen.

Hoe werkt een drukspuit?

Een drukspuit werkt, zoals de naam al zegt, onder druk waarmee de vloeistof vanuit het reservoir verspoten wordt. De druk in de spuit bouw je op door de verstuiver op te pompen middels het geïntegreerde pompsysteem. Doordat je de drukspuit oppompt, wordt de vloeistof met een hoge kracht uit de drukspuit gespoten. Wanneer de druk in de spuit afneemt, kan de verstuiver opnieuw worden opgepompt.

Drukspuiten voor chemicaliën, thinners en ontvetters

Drukspuiten voor chemicaliën, thinners en ontvetters zijn verstuivers van de hoogste kwaliteit. In bepaalde thinners en ontvetters zitten chemicaliën en oplosmiddelen die de rubbers in drukspuiten kunnen aantasten. Chemicaliënbestendige drukspuiten bevatten onderdelen van de beste kwaliteit die bestand zijn tegen de agressieve middelen die in ontvetters en thinners verwerkt zitten. Om die reden adviseren we ten alle tijden thinner, ontvetter en chemicaliën te spuiten met een vloeistofspuit van de hoogste kwaliteit.

Losse onderdelen voor drukspuiten

Wilt u losse onderdelen kopen voor uw drukspuit? Naast drukspuiten zelf, kunt u bij CROP ook terecht voor het kopen van afdichtingsrubbers, spuitkopjes en andere onderdelen voor een spuitpomp. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste onderdeel? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder!

© Car Repair Online Products