• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Zakelijk bestellen

Het plaatsen van bestellingen maken we u als zakelijke klant graag zo makkelijk mogelijk. Of u nu ondernemer bent, of de persoon binnen het bedrijf die verantwoordelijk is voor de inkopen. Graag bieden we u een aantal aanvullende mogelijkheden aan.

Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes aan te vragen, te bestellen via inkooporders of bestelbonnen, en zowel offline als online op rekening te bestellen. Tot slot, bestelt u minstens 5 stuks van 1 artikel met een totaalwaarde van minstens € 1.500,--? Dan maken we graag een offerte voor u.

Voorwaarden

We begrijpen dat u als bedrijf graag op rekening wilt bestellen. Dit willen wij graag mogelijk maken. Echter willen we wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven in aanmerking die minstens 1 jaar ingeschreven staan als onderneming. Daarnaast doen we altijd een financiële kredietcontrole. Kunt u hier niet op wachten? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Persoonlijk advies

Ondanks dat u zelf al veel weet is persoonlijk advies of overleg altijd fijn. Vooral heel gemakkelijk. Als zakelijke klant belt u ons op. Wij zijn op de hoogte van uw situatie en helpen u graag verder om zo tot de beste oplossing voor u te komen.

Kortingsmogelijkheden

We maken graag een offerte op maat voor u. We bieden hierbij tevens productadvies dat aansluit op uw bedrijf en wensen. Hierbij wordt de prijs lager wanneer u meer bestelt. Een offerteaanvraag doet u direct bij onze verkoopafdeling. Als u wilt krijgt u aan de telefoon naast een passend advies, ook direct een goede aanbieding. Er kan dan ook meteen een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo makkelijk voor de administratie.

Extreem snelle service

Niemand houdt van wachten. Daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten als u ons belt. Doet u een aanvraag dan ontvangt u altijd dezelfde dag een offerte. Uw bestelling ontvangt u morgen al op kantoor of in huis.

Op rekening bestellen

Als bedrijf heeft u bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo makkelijk. Voldoet uw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door te bellen of mailen naar onze verkoop afdeling, of via de website. U heeft 30 dagen de tijd om uw bestelling te betalen. U kunt gemakkelijk uw eigen referentienummer, zoals een bestelnummer of PO-nummer, aan uw factuur toevoegen.

BTW-vrij bestellen

Is uw bedrijf gevestigd in een ander EU-land dan Nederland, dan kunt u een BTW-vrije bestelling bij ons plaatsen. Hoe dat werkt? Heel simpel.

  • Heeft u een account? Dan kunt u in uw account het BTW-nummer van uw bedrijf invoeren. Deze wordt direct geverifieerd. Uw persoonlijke account onthoudt het BTW-nummer en zal altijd zorgen voor een BTW-vrije bestelling. Let op, het BTW-nummer begint altijd met de landcode. 
  • Plaatst u een eenmalige bestelling? Dan kunt u tijdens het afrekenen van uw bestelling uw BTW-nummer invoeren bij de factuurgegevens. Het systeem controleert het BTW-nummer en zal de BTW laten vervallen op je bestelling.
© Car Repair Online Products