dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Garantie & reparatie

Bij CROP staat service bovenaan. Blijkt uw product onverhoopt defect te zijn, dan kunt u er zeker van zijn dat we dit voor u op gaan lossen. Voor alle artikelen die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing.

Wat moet u nu doen?

Een reparatie binnen de garantietermijn en garantievoorwaarden is kosteloos. Hierbij is uw factuur of orderbevestiging het garantiebewijs.

  1. Vul het online retourformulier in. Geef bij het aanmelden duidelijk aan wat er mis is met het product.
  2. Na het invullen van het online retourformulier ontvangt u de bevestiging in uw e-mail. Print deze uit en voeg deze bij het product.
  3. Nu is het tijd om achterover te zitten. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op om het verder met u te regelen.

Officiële fabrieksgarantie

Als officiële dealer van alle bekende en onbekende merken, geven wij de bijbehorende garantie vanuit hun fabriek zelf. Hierdoor weet u zeker dat uw product in goede handen is. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Wat het termijn is van hun fabrieksgarantie vindt u terug in de meegeleverde documentatie van het artikel.

Wat zijn de kosten buiten de garantietermijn?

Dat hangt af van het product en wat er defect is. Valt het defect buiten de garantievoorwaarden en garantietermijn: geen zorgen, we geven u altijd eerst een prijsopgave voor we de reparatie starten. Daarna kunt u zelf kiezen wat u wilt doen:

  1. U gaat akkoord met de prijsopgave en laat het artikel tegen betaling repareren. Zodra u betaald heeft, sturen we het gerepareerde artikel terug.
  2. U laat het artikel niet repareren maar wilt het wel terug. U betaalt dan enkel de verzendkosten en onderzoekskosten indien van toepassing.
  3. U laat het artikel niet repareren en u hoeft het ook niet terug. We geven het product dan een mooi plekje in ons “museum”.

Wat is de status van mijn reparatie?

We begrijpen dat een defect product al vervelend genoeg is. U kunt er van uit gaan dat we er alles aan doen om uw product weer zo snel mogelijk bij u in huis te krijgen. Bent u toch nieuwsgierig naar de status? Neem contact met ons op en u heeft direct antwoord.

© 2020 Car Repair Online Products