• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Doorslijpmachines

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Doorslijpmachines

Doorslijpmachines zijn krachtige slijpers om materialen volledig mee door te slijpen. Een doorslijpmachine is zowel op perslucht, accu als elektriciteit te koop. Elektrische doorslijpmachines zijn de meest gebruikte doorslijpers doordat deze makkelijk en overal kan worden aangesloten op stroom. Op Nonpaints.com heeft u een ruime keus uit verschillende doorslijpmachines in verschillende modellen en uitvoeringen. Van de professionele doorslijper voor intensief gebruik, tot prijstechnische gunstige slijpmachines met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Doorslijpmachine voor tegels en steen

Doorslijpmachine is bij uitstek geschikt voor het doorslijpen van tegels en steen. Een doorslijpmachine is krachtig genoeg om makkelijk door ieder soort materiaal heen te slijpen zonder de tegel te beschadigen, breken of barsten. Doorslijpmachines worden ook gebruikt voor het slijpen van alle andere soorten steen of beton! Let er bij het doorslijpen van tegels en steen wel op dat u gebruik maakt van een geschikte slijpschijf die speciaal gemaakt is voor het doorslijpen van natuursteen, keramiek en andere steensoorten.

Doorslijpmachine elektrisch

Elektrische doorslijpmachine kan makkelijk middels een stroomkabel aangesloten worden op 220 Volt netstroom. Hierdoor is een doorslijpmachine op elektriciteit makkelijk en overal te gebruiken waar stroom aanwezig is. In tegenstelling tot een pneumatische of accu doorslijper, is een elektrische doorslijpmachine stil, trillingsvrij en krachtig genoeg om ieder soort materiaal door te slijpen.

Doorslijpschijf voor doorslijpmachine

Op een doorslijpmachine plaatst u een doorslijpschijf waarmee u onderdelen en objecten kunt doorslijpen. Let er bij het kopen van een doorslijpschijf op voor welk materiaal deze geschikt is en of deze de juiste maat heeft. Naast doorslijpmachines kunt u bij CROP ook terecht voor het kopen van alle soorten doorslijpschijven in verschillende maten en groftes.

Doorslijpmachine kopen?

Wilt u een doorslijpmachine kopen voor het slijpen van onderdelen, oppervlakken en ieder soort materiaal? Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten doorslijpmachines. Van klein tot groot en van licht tot zwaar voor industrieel gebruik. Heeft u hulp nodig bij het kopen van de juiste doorslijper? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste doorslijpmachine!

© Car Repair Online Products