• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Black Friday: nu 5% kassakorting op alles! En bekijk alle andere Black Friday deals

Naaldbikhamers

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Naaldbikhamers

Naaldbikhamers zijn speciale hamers met een set naalden in de kop aan de voorkant van het apparaat. Wanneer u de naaldbikhamer gebruikt, maken de naalden een bepaalde slaglengte welke zorgt voor de impact van de hamer! Met een naaldbikhamer kunt u steen, cement en tegels bikken, roest, verf en lak verwijderen en kan beton opgeruwd worden. CROP heeft een ruim assortiment aan verschillende naaldbikhamers met verschillende naaldlengtes. Bikhamers die elektrisch werken, maar ook op perslucht en accu!

Verwijderen van verf, roest en lak met een naaldbikhamer

Een naaldbikhamer kan gebruikt worden bij het efficiënt verwijderen van oude verf, lak, coatings en roest. Dankzij de kracht van de bikhamer en de impact van de naalden, worden de meest hardnekkige aanslag,, verf, corrosie en roestvorming makkelijk verwijderd van ieder oppervlak.

Naaldbikhamer voor industrieel gebruik

CROP biedt een compleet assortiment professionele naaldbikhamers die geschikt zijn voor de industrie. Deze needle scalers zijn geschikt voor iedere zware industriële klus. Deze hamers met naalden, werken op perslucht en dienen aangesloten te worden op een compressor.

Naaldbikhamer op uw accuboormachine

Exclusief bij CROP kunt u een universele naaldbikhamer kopen die u op uw accuboormachine kunt plaatsen. Is uw accuboormachine voorzien van een SDS aansluiting? Dan kunt u deze needle scalers makkelijk en snel op uw boormachine plaatsen. Hierdoor hoeft u geen compressor of elektriciteit te hebben en heeft u uw naaldbikhamer altijd bij de hand, ook op locatie! Deze unieke accu naaldbikhamer is een gepatenteerd systeem en wordt compleet geleverd in koffer inclusief een reserve veer en handgreep.

Naaldbikhamer met garantie

Bij Nonpaints.com koopt u uw naaldbikhamer met garantie. Op iedere hamer zit 2 jaar fabrieksgarantie waardoor u er zeker van bent dat u kwaliteit in huis haalt. Werkt uw hamer niet zoals deze hoort te werken? Dan krijgt u bij ons gewoon een nieuwe binnen de garantieperiode.

Naaldbikhamer kopen

Let er bij het kopen van een naaldbikhamer op, waarvoor u deze gaat gebruiken. Deze hamers zijn leverbaar in diverse soorten en met een verschillend aantal naalden. Rechte naaldbikhamers zijn ideaal geschikt bij moeilijk bereikbare plekken, waarbij de hamers in de vorm van een pistool veelal gebruikt worden bij zware industriële toepassingen inclusief softgrip. Deze zijn tevens trillingarm en maken deze ideaal geschikt voor dagelijks gebruik.

© Car Repair Online Products