• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Gereedschapswagens & -kisten

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 47

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gereedschapswagens & -karren

Gereedschapswagens zijn onmisbaar in iedere garage, werkplaats, autobedrijf, magazijn of ander bedrijf. Gereedschapswagens zijn hoogwaardige karren waarin gereedschappen bewaard kunnen worden, zodat u deze altijd bij de hand heeft tijdens een reparatie of het uitvoeren van andere werkzaamheden. Gereedschapskarren staan op sterke wielen, waardoor deze makkelijk door de werkplaats gereden kunnen worden zodat u al uw handgereedschap bij de hand heeft tijdens de klus. De gereedschapswagens bevatten meerdere laden die uitgetrokken kunnen worden waarin zowel los handgereedschap, als Inlay's en machines geplaatst kunnen worden.

Gereedschapskarren met lades

Gereedschapswagens hebben meerdere lades waarin gereedschap of machines bewaard kunnen worden. Doordat de karren diverse laden hebben, kunnen verschillende soorten handgereedschap en machines overzichtelijk bewaard worden. Hierdoor behoudt u het overzicht in de gereedschapskar en hoeft u nooit meer te zoeken naar het juiste stuk gereedschap.

Waarom kunnen er geen 2 lades tegelijk open?

Wellicht is het u ooit eens opgevallen, maar bij een gereedschapskar kunnen er nooit twee laden tegelijk open zijn. Wanneer u reeds een lade geopend heeft, kan er door de kar geen tweede lade geopend worden. Hiervoor dient u eerst de andere lade te sluiten om vervolgens de ander open te kunnen maken. Dit heeft een bewuste reden! Namelijk wanneer u twee lades tegelijk zou kunnen openen, bestaat er een kans dat de gereedschapskar om kan vallen door het gewicht.

Gereedschapswagens met slot

Gereedschapswagens met een slot stellen u in staat om de lades af te kunnen sluiten en op slot te zetten. Door de laden van de gereedschapskar op slot te zetten, voorkomt u dat de lades geopend kunnen worden door mensen die daar niet toe bevoegd zijn. Hiermee blijft uw dure gereedschap en machines bewaakt en voorkomt u diefstal. De lades van de gereedschapskar zet u op slot door middel van een sleutel. Bij het kopen van een wagen voor uw gereedschap, ontvangt u ten alle tijden 2 sleutels. Altijd makkelijk als u één sleutel kwijt bent!

Inlay voor gereedschapwagens

Heeft u reeds een gereedschapswagen en bent u opzoek naar Inlays om deze in de kar te plaatsen? Bij CROP kunt u tevens terecht voor het kopen van gereedschap die reeds in een Inlay zitten, waardoor u deze makkelijk in de lade van uw gereedschapskar kunt plaatsen.

Gevulde gereedschapswagens

Gevulde gereedschapskarren zijn kant en klaar waarbij de wagens gevuld geleverd worden met gereedschap. Een kar die gevuld is met gereedschap is ideaal geschikt wanneer u reeds zelf nog niet beschikt over handgereedschap. U kunt dan direct aan de slag met sleutelen! Onze gevulde gereedschapswagens zijn van hoogwaardige en professionele kwaliteit voor intensief gebruik.

Lege gereedschapskar

Beschikt u reeds over uw eigen gereedschap en bent u opzoek naar een kar om uw gereedschap in op te bergen? Dan kunt bij CROP terecht voor het kopen van lege gereedschapswagens. Deze karren zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, die geschikt zijn voor intensief gebruikt. De lege gereedschapskarren bieden voldoende ruimte voor al uw gereedschap en machines.

SONIC Gereedschapswagen Gevuld & Leeg

SONIC Gereedschapswagen is bij CROP zowel gevuld als leeg te koop. Op Nonpaints.com heeft u een ruime keus uit alle gereedschapswagens van SONIC. De SONIC karren voor gereedschap zijn van professionele kwaliteit en worden om die reden dagelijks door OEM autofabrikanten gebruikt in de werkplaats en garage! De volgende karren zijn o.a. leverbaar bij CROP:

  • SONIC Gereedschapswagen S9
  • SONIC Gereedschapswagen S10
  • SONIC Gereedschapswagen S12

Personaliseren van gereedschapswagens

Staat u op het punt om een gereedschapskar te kopen en wilt u deze personaliseren? Bij CROP kunt u een Toolstation bestellen met daarop uw naamplaatje. Hierdoor personaliseert u de gereedschapswagen met uw eigen naam, zodat het duidelijk is van wie de kar is!

© Car Repair Online Products